home
10-08-13

O voce in plus, un adversar in minus

Al doilea weekend al lunii August ne rezervă o Duminică de foc, iar când spunem acest lucru nu ne gândim la canicula din ultimele zile.

Steaua București face "deplasarea" pe Arena Naţională, stadion ce tinde să devină "acasă" pentru jumătate din Liga 1. Jucătorii conduși de Reghecampf, "Reghemeister" după cum îi spun unii suporteri, vor întâlni rivala "istorică" Dinamo București.

Precedând Singurul Mare Derby de România, ne confruntăm cu o situaţie mai puţin obișnuită în ultimul timp: rivalii sunt peste Steaua în clasament, profitând de faptul că "militarii" au fost ocupaţi în a căuta gloria europeană, o obișnuinţa stelistă a ultimelor 10 sezoane, dar și de faptul că Rapidul a deraiat încă o dată în întunecimea eșaloanelor inferioare, făcând ca Steaua să aibă două partide în minus.

Entuziasmat probabil de această situaţie, antrenorul "câinilor", Gheorghe Mulţescu, a spart ţeava cu declaraţii de război, specifice echipelor destul de neînsemnate din punct de vedere sportiv, pe care acesta le-a antrenat.
Site-ul orange.com îl citează pe Mulţescu, acesta spunând că: " Eu sper sa nu auzim peste ani ce s-a auzit despre altii. Este o potenta fizica peste limitele normale. Daca ei au ajuns la acest nivel, bravo lor! Mi s-a parut in multe momente ca sunt peste limita normalului, mai ales in campionatul trecut."

O declaraţie mai mult decât temătoare a dinamovistului, acesta descalificăndu-se din postura de adversar decent pentru Steaua, postură care și așa scârţâia din toate colţurile. Deși a încercat s-o mai înmoaie, continuând să spună că în acest sezon steliștii au devenit mai "omenești", nimic nu ne poate răzgândi acum de la ideea că în această etapă nu vom avea adversari, ci jaloane în roșu și alb!

Dovadă a încrederii în echipă, neînvinși în acest sezon, Președintele de Onoare Duckadam i-a replicat antrenorului dinamovist că "vom vedea la meci cât de omenești mai sunt băieţii".

Așteptăm cu mare interes un succes clar al Stelei, dacă nu prin scor, măcar prin determinare și control tactic al partidei, totul pentru a sărbători alături de suporterii steliști care se vor prezenta la meci!

Noi suntem Steaua, Noi avem victoria în ADN.

Alexandru Nicolae

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Dinamo-Steaua, 1-2, atmosfera p.1 - OmBun

Dinamo-Steaua, 1-2, coregrafie - OmBun

Dinamo-Steaua, 1-2, atmosfera p.2 - OmBun

Dinamo-Steaua, 1-2 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a