home
12-08-13

A sasea victorie consecutiva impotriva cainilor

Înaintea începerii meciului, suporterii dinamoviști au „propus” o coregrafie situată undeva între kitsch, basic Photoshop și patetism.

De altfel, în pauză, în direct la DigiSport, Cornel Dinu a ținut să sancționeze gestul suporterilor alb-roșilor declarând că ar fi bine să-i respectăm pe cei duși și să le aducem „un pios omagiu” dar, că ar fi mai potrivit să ne îngrijim de cei „în viață” îndemn cu care, personal, sunt de acord.

Revenind la meci, Steaua a jucat modern și agresiv dar cu o prestație slabă în prima repriză față de ceea ce ne-a obișnuit și față de ceea ce am fi așteptat la un astfel de derby.

Roș albaștrii au deschis scorul printr-o execuție extraordinară a lui Iasmin Latovlevici și s-au distanțat pe tabela de marcaj după ce un fundaș dinamovist a avut grijă să plaseze o lovitură de cap astfel încât să fie sigur că Bălgrădean să fie prins pe picior greșit. Gol imparabil, cascadorii râsului în variantă dinamovistă. De remarcat ar mai fi bucuria indecentă a lui Mihai Stoica la un….autogol.

În repriza a doua, timp de 20 de minute roș albaștrii au ratat ocazii uriașe cât pentru un sezon întreg. Diferența dintre Steaua și Dinamo este că în sezoanele în care dinamoviștii ne-au prins cu o echipă mai slabă decât a lor nu ne-au iertat niciodată, au fost montați, nu au lăsat-o mai moale și nu au încercat să puncteze la capitolul romantism. Din acest punct de vedere consider că ar fi cazul ca și fotbaliștii Stelei să învețe ce înseamnă acest derby.

Din nefericire pentru noi, Reghe, după ce și-a pus elevii sub o presiune fantastică prin declarațiile-i lipsite de tact, a răspuns cu improvizații aruncându-l în joc pe lentul Adrian Cristea, pe Adi Popa – ineficient, ieșit din formă dar și pe cei doi atacanți (?) Nicolici și Piovacari, intrați degeaba în joc. În ceea ce-i privește pe ultimii doi, ai senzația că sunt introduși în echipă doar pentru decor, ca să avem și noi vârfuri în teren.

A urmat penalty-ul irosit de către Latovlevici, în fond, un deznodământ firesc având în vedere indolența și suficiența manifestată de niște fotbaliști care au avut o seară mai puțin bună, din punctul meu de vedere.

O victorie împotriva lui Dinamo rămâne o victorie și se cuvinte să le mulțumim jucătorilor noștri. Rămânem totodată cu regretul că roș albaștrii nu s-au concentrat la maximum și nu au marcat mai multe goluri și să ne rugăm ca să nu vină ziua în care gazdele noastre din această seară să fie favorite și să nu ne ierte.

„Nu este un rezultat mincinos deși puteam să egalăm pe final de joc. Ei au ratat și un penalty, au avut multe ocazii de gol, rezultatul este meritat. Coregrafia suporterilor noștri este incredibilă, am rămas cu gura căscată” Dorin Rotariu, jucător Dinamo București (DigiSport)

„În ciuda decalajului de ocazii foarte mari ale Stelei, certitudinea este că Dinamo are puterea de a se reconstitui, de a se reorganiza. Sângele rece a lui Rotariu în faza în care a marcat golul dinamovist, este un argument grăitor. Cert este că Steaua este superioară, a dovedit că este o echipă care la 2-0 s-a jucat cu ocaziile, a primit un gol și jocul acesteia i-a căzut. Lumea uită ocaziile și ține minte doar scorul și faptul că Dinamo era cât pe ce să egaleze. Incontestabil Steaua este superioară în acest moment”. Cornel Dinu (DigiSport)

„Îndrăznesc să spun că Steaua a făcut o repriză neserioasă (repriza a doua). Steaua și-a făcut singură jocul dificil în această seară, și-a subestimat adversarul, iar Nicolici, la câte ocazii imense au avut steliștii pe contraatacuri în superioritate numerică, se temea la un moment dat să ajungă mingea la el după ce a ratat ocazii imense”.(Andrei Vochin, DigiSport).

„Nu știu dacă Steaua merita victoria, puteau să și câștige (!) dar puteam să egalăm și noi”. Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a