home
01-08-13

Masuri sporite de securitate la Steaua-Rapid

Organizatorii partidei Steaua - Rapid din cadrul etapei a 3-a din Liga 1, meci programat sambata seara de la ora 21:00, au luat masuri sporite de securitate pentru a preintampina orice fel de incident in interiorul si in afara Arenei Nationale. Rivalitatea celor doua grupari bucurestene nu mai are nevoie de nicio prezentare.

"Pentru asigurarea unor condiţii de maximă siguranţă pentru cetăţenii care locuiesc în imediata vecinătate a Arenei Naţionale, dar şi pentru buna desfăşurare a evenimentului sportiv, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate străzile de afluire şi defluire a celor 55.000 de spectatori. La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atenţie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atât de camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice", se menţionează într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2, remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Arenei Naţionale va fi interzisă sâmbătă, între orele 17.00 şi 24.00. Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă de Primarul Neculai Onţanu tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de cele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului.

onlinesport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a