home
22-07-13

Memegerul

O mare sursa de rusine pentru Steaua mileniului 3 este si-acest baiat numit Mihai Stoica. Iar una dintre marile rusini aruncate de acest baiat (?) in spatele echipei noastre dragi este chiar numele sau. Nu, nu Mihai, ci MM sau Meme. O gluma proasta pe care el o poarta ca pe-o medalie si se mandreste cu ea.



Sigur, multi vor spune ca nu e singurul manager cu porecla. Unii il vor aduce in discutie chiar pe Ion "Sfinxul" Alecsandrescu. Din pacate, prieteni, acesta este un exemplu gresit. Pentru ca Ion Alecsandrescu nu si-a ales singur aceasta porecla, nu se semna cu ea si nici nu era prezentat prin ziare ca Sfinxul Alecsandrescu, ci mai degraba ca Nea Ion. Pentru ca el se comporta exact ca un bunic, ca un cap de familie, avand grija mereu de-ai lui, conducandu-i intotdeauna cu inteligenta si cu sfaturi bune.

Mihai Stoica si-a ales singur o porecla care il caracterizeaza in totalitate. Meme ii spui unui caine, unei oi, chiar unui babuin. Da, prieteni, daca as avea un babuin, l-as numi Meme. Chiar nu cred ca exista un nume mai potrivit. Ia sa analizam:

1. Ambele creaturi au posteriorul de culoare rosie si inflamat. Babuinul de la natura, Mihai Stoica de la tras pe fund.
2. Ambele creaturi au gura mare. Babuinul pentru a se putea hrani, Mihai Stoica pentru a putea plasa pupe in pozitii strategice.
3. Ambele creaturi scot sunete enervante. Babuinul pentru a atrage partenere, Mihai Stoica pentru a atrage parteneri.
4. Ambele creaturi rapesc caini si ii cresc ca animale de casa. Babuinii la propriu, Mihai Stoica la figurat, pentru ca el se pare ca a adoptat filozofia celor de la Dinamo.

Daca primele 3 puncte vor aduce zambete pe fetele unora si cate un oftat din partea altora, al patrulea s-ar putea sa ridice semne de intrebare. Asa ca dati-mi voie sa lamuresc aceasta problema.

Dupa victoria Stelei cu Ceahlaul, Mihai Stoica a iesit sa critice arbitrajul. Desi a recunoscut ca si Steaua a beneficiat de un gol din offside(nu a zis nimic despre penaltyul nedat Ceahlaului pe final) a sarit la gatul arbitrilor pentru un penalty nedat la un hent in careu. Pana acum, nimic anormal. De fapt este ceva obisnuit sa vezi un sef de club cum da in arbitrii imediat dupa meci. La noi, acest fenomen e la fel de des intalnit ca rasaritul soarelui. A deranjat insa ce s-a intamplat a doua zi, dupa egalul CFR-ului cu Botosaniul.

Mihai Stoica a sarit sa critice arbitrajul, indicand ca anumite puteri pe care noi nu le putem intelege trag de materia neagra din univers pentru a impinge CFR-ul pe primul loc. Astfel, in cel mai pur stil dinamovist, hotul a strigat "Hotii!!!".

E irelevant ca e adevarat sau nu. Stelisti fiind, pe noi n-ar trebui sa ne intereseze cu ce se ocupa echipe de mana a sasea. Ei n-au decat sa fure. Noi trebuie sa ne vedem de jocul nostru, sa faceam cea mai buna echipa, sa jucam cel mai bun fotbal, sa dam cele mai multe goluri, sa luam cele mai putine goluri si sa castigam toate meciurile.

Lui Mihai Stoica ii e greu sa inteleaga aceste lucruri. El, pe langa ca nu e Stelist, a invatat la picioarele unui fost junior dinamovist, un albanez care acum face o poarta-n casa... in puscarie. De la el a invatat ca e corect sa furi daca fura si altii si tot de la el a invatat ca cine striga mai tare, sigur castiga.

Urletele acestui baiat babuin au insa un singur scop: sa scuze incompetenta sa. In aceasta vara, Steaua a dat afara primii 2 marcatori ai sai din sezonul trecut si a adus un atacant (?) dubios, batran, fara experienta si fara valoare. Chiar si fara cifre. Fara Rocha si Rusescu, fara Chipciu, Stelei ii va fi foarte greu in acest sezon. Atacul ei nu prea functioneaza. Apararea va suferi si ea dupa plecarea lui Chiriches (mai mult ca sigur nu prinde iarna la noi). Sansele ca Steaua sa US25 scad tot mai mult cu fiecare zi care trece.

Asa cum a urlat Mihai Stoica la suporteri dupa meciul cu Ceahlaul, asa urlu si eu la voi acum. Nu il credeti pe acest mascarici. Nu ascultati ce zice el. Oricat s-ar da el cel mai bun manager din tara, ramane doar angajatul digisport si nimic mai mult. Un cancanist, o rusine pentru Steaua. Sigur, el va spune ca a facut tot ce-a facut, ca a atacat adversarii pentru a-i proteja pe jucatori. Pentru a directiona ura fanilor asupra altora. Dar nu e asa. Noi nu ii uram pe jucatori. Oricat i-am critica, iar acesta e dreptul nostru ca suporteri ai Stelei, noi nu-i uram. Nici nu avem de ce. Nu au venit ei singuri la Steaua ci au fost adusi de oameni care se dau experti.

Desi un coleg de pe forum a incercat, fara succes, printr-un articol corneldinuiscian, sa predice moartea sperantei, eu nu cred in asa ceva. Asa cum am sperat pana in ultima clipa ca mafiotul albanez o sa ajunga in inchisoare, asa sper si la eliberarea Stelei si la faptul ca suporterii stelisti se vor ridica si ca nu vor mai crede toate minciunile acestori baieti cu porecle de macaci (Meme, Gigi, mache).

Pana la urma, fratilor, Steaua este echipa Armatei, nu a babuinilor.

Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a