home
10-07-13

STEAUA-Petrolul 3-0 / A SASEA SUPERCUPA DIN ISTORIE

Campioana Steaua Bucuresti a cucerit, miercuri seara, Supercupa Romaniei dupa ce a invins Petrolul Ploiesti, cu 3-0 (3-0), la capatul unui meci decis inca din prima repriza. Nikolici, Szukala si Pintilii au marcat pentru echipa din Ghencea, iar Bourceanu a ratat tot in prima parte o lovitura de la 11 metri.

Inceput intr-un ritm care a tradat inceputul sezonului pentru ambele echipe, primele 15 minute fiind jucate intr-o viteza mai mult de vacanta.

Suporterii celor doua echipe au intrat mai repede in starea unui meci oficial si au oferit un frumos spectacol de sunet si culoare, insa treptat partida a capatat ritm si ocaziile nu au intarziat sa apara.

Prima ocazie a apartinut Stelei si a venit din partea lui Tanase. Decarul din Ghencea l-a gasit peste intreaga aparare petrolista demarcat in careu pe Iancu, insa jucatorul format la Academia lui Hagi a ratat finalizare.

Steaua a deschis scorul sase minute mai tarziu cand acelasi Tanase a creat o faza in stanga, l-a depasit cu usurinta pe Neag si a trimis la intalnire in sase metri pentru latul lui Nikolic. Muntenegreanul nu a iertat si a adus echipa campioana in avantaj.

Petrolul a trecut foarte aproape de egalare in minutul 26 la sutul lui Hoban din interiorul careului, sut respins de Tatarusanu cu piciorul.

Doua minute mai tarziu Manasse il agata in careu pe Nikolic si era eliminat dupa ce primea al doilea cartonas galben. Penalty pentru Steaua, ratat de Bourceanu sau altfel spus aparat de Pecanha.

Steaua a trecut rapid peste momentul ratarii loviturii de la 11 metri si Szukala a ridicat scorul la 2-0 cu o spectaculoasa lovitura de cap din interiorul careului.

Pintilii a facut 3-0 cu un sut in forta de la marginea careului, faza determinandu-l pe managerul general Mihai Stoica sa-si puna mainile in cap de uimire. Georgievski a intors mingea in 16 metri pentru Pintilii si mijlocasul defensiv al Stelei a trimis fara speranta pentru Pecanha.

Repriza secunda a inceput cu o ratare a lui Nikolic, muntenegreanul smulgand ropote de aplauze cu o preluare de efect.

Petrolul a replicat palid prin Hamza, jucator scapat pe stanga si care a sutat mult pe langa poarta, pentru ca in continuare Steaua sa domine jocul la adapostul avantajului din prima repriza si prin omul in plus pe teren.

Minutul 61 a adus debutul oficial al italianului Federico Piovaccari la Steaua, acesta intrand in locul lui Nikolici, concurentul sau pe postul de varf impins.

Italianul a avut sansa primului gol la Steaua dupa numai 18 minute, dar nu a reusit sa-l invinga pe portarul Pecanha dupa ce scapase singur singurel cu acesta.

S-a terminat 3-0 pentru Steaua si formatia din Ghencea obtine a sasea Supercupa din istoria clubului.

Onlinesport

Echipele:

Steaua: 12. Ciprian Tătăruşanu - 17. Daniel Georgievski (11. Andrei Prepeliţă, 66), 4. Lukasz Szukala, 21. Vlad Chiricheş, 14. Iasmin Latovlevici - 55. Alexandru Bourceanu (căpitan), 5. Mihai Pintilii - 77. Adrian Popa, 80. Gabriel Iancu (23. Nicolae Stanciu, 56), 10. Cristian Tănase - 90. Stefan Nikolic (25. Federico Piovaccari, 60). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf. Rezerve neutilizate: 95. Valentin Cojocaru - 6. Florin Gardoş, 9. Mihai Costea, 22. Paul Pîrvulescu.

Petrolul: 1. Peterson Pe=E7anha - 32. Sebastian Achim, 6. Ionuţ Neag (52. Rom=E1rio, 56), 4. Manass=E9 Enza-Yamissi, 21. Guilherme Haubert - 5. Sony Mustivar (căpitan; 18. Marian Cristescu, 80), 15. Ovidiu Hoban - 8. Damien Boudjemaa, 10. Adrian Cristea (80. Filipe Teixeira, 56), 7. Gheorghe Grozav - 9. Hamza Younes. Antrenor: Cosmin Contra. Rezerve neutilizate: 22. Povilas Valincius - 16. Elhad Naziri, 29. Constantin Grecu.

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Aurel Oniţă (Constanţa); arbitru de rezervă: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi adiţionali: Cristian Balaj (Baia Mare), Alexandru Tudor (Bucureşti)


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Vardar, atmosfera 1 - OmBun

Steaua-Vardar, 3-0 - OmBun

Steaua-Vardar, atmosfera 2 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe

wallpapers

- lm-a