home
14-06-13

Raul Rusescu va juca pe "Sanchez Pizjuan", la FC Sevilla

Raul Rusescu - primul golgehter al Stelei in ultimii 10 ani - va juca la FC Sevilla, iar Ala (nu Steaua, asa cum se stie deja) va incasa pe el 3 milioane de euro, potrivit jurnalistilor de la "Marca", ori 2,2 sau 2,5 milioane, potrivit trepiedelor de microfoane din Romania.

In 4 mai 2011, Raul Rusescu a ajuns la Steaua, de la Unirea Urziceni, contra sumei de 150.000 de euro (dupa ce mafiotu' ialomitean il pacalise cu datoria aia cu Brandan, Bilaşco, Onofraş, Galamaz, Apostol, Marinescu şi Ricardo), in urma insistentelor lui Dumitru Bucsaru, pen'ca Nerostila nu il vroia DELOC. Dan Petrescu i-a ras in fata Aluia ("Băi, Gigi, tocmai pe cel mai bun nu l-ai luat?"), iar "Pufulete" a fost luat la rost imediat („Pe Rusescu ăsta nici nu ştiu de ce am dat banii. E un bezmetic raaau") si amenintat saptamanal cu un transfer la Dinamo. In nici un an, Raul Rusescu era "mina de aur", pe care spera sa suga cine stie cat.

Pentru Steaua, a marcat numeroase goluri memorabile, a fost un SUPERhingher-sef, s-a aflat intr-o antiteza incredibila, comportamental, cu... Bilant total: 90 de meciuri, 41 de goluri (7 reusite in Liga Europa).

"E o zi foarte fericită pentru mine şi pentru toţi steliştii. Ne simţim bine, e o seară minunată. Primul titlu cu Urziceni are ceva aparte pentru că e primul, dar să cîştigi cu Steaua un titlu de această manieră nu poate fi descris în cuvinte".

MULTUMIM DIN SUFLET RAUL! NE-AM FI DORIT SA FI JUCAT LA O ALTFEL DE STEAUA!

Marius Lacatus: "Sînt sigur că există deja un jucător sau doi care sînt pe lista conducerii şi a antrenorului pentru a-l înlocui pe Rusescu. 2,5-3 milioane e o sumă frumuşică pentru un jucător din România. Nu cred că transferul lui Rusescu vine din cauza problemei cu UEFA. Probabil a fost ceva stabilit de mai mult timp. Va fi o presiune mare pe umerii lui, dar cred că poate face faţă. S-a adaptat rapid la Steaua şi o poate face şi la Sevilla. Calităţile sale îl recomandă pentru campionatul Spaniei."

Anghel Iordanescu: "Cea mai mare pierdere a Stelei nu este Rusescu, ci Gigi Becali. Nu fac complimente. Şi nu doar Stelei, ci a întreg fotbalului românesc. Cînd un club nu mai are stabilitate financiară, atunci este o pierdere. Dacă Gigi era lîngă echipă, Steaua se putea despărţi şi de Rusescu, şi de Chiricheş. Cu banii luaţi, cu dorinţa lui Gigi, Steaua cumpăra altceva la fel de bun şi făcea faţă fără probleme în Champions League".

Emerich Jenei: "Pentru el este un pas înainte, pleacă la vîrsta potrivită, însă nu ştiu dacă va face faţă. Are cîteva deficienţe destul de importante. Dar atît timp cît Stelei îi ies socotelile, este bine.

Eu am zis că ar trebui să rămînă uniţi, însă se pare că teama unei decizii nefavorabile de la UEFA îi face pe cei de acolo să renunţe cît mai repede la jucători.

Rusescu are curaj în faţa porţii, gîndeşte foarte repede, însă din punct de vedere al exploziei şi al vitezei nu este prea dotat. Poate această plecare se realizează şi pentru că Steaua are deja pe cineva care să îl înlocuiască".


Thomas Neubert: "Va fi greu să-l înlocuim. Dacă ai dat 30 de milioane de euro pe Mario Gomez, cred că trebuie să dai 20 de milioane de euro pe Rusescu. Îmi place mai mult stilul lui Rusescu decât cel al lui Gomez. Eu cred că va da cel puţin 15 goluri în sezonul viitor".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe