home
13-05-13

"Eu sărbătoresc bănuţul la buzunar. Mă interesează pe mine 24, 25?"

Daca nu va intereseaza ca mentineti pe linia de plutire un interlop, declaratiile urmatoare n-o sa va spuna nimic.

Daca Steaua, clubul pe care il iubiti, nu inseamna, pentru voi, decat o suma de rezultate, declaratiile urmatoare vi se vor parea redundante.

Daca rezultate > valori, inseamna ca sunteti bucurosi ca o mana se spala pe alta.

Daca declaratiile urmatoare nu va mira, dar va lasa reci, ar trebui sa va raspundeti sincer la intrebarea: "De ce tineti cu Steaua?"

Pentru ca unii dintre noi stim si cine a zis "at a football club, there's a holy trinity: the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques", ce inseamna cu adevarat aceste lucruri si de ce numeroase cluburi au aceasta mentalitate, declaratiile urmatoare reprezinta un nou scuipat pe mostenirea lasata de dl. Ion Alecsandrescu.

Dintre oi si pentru oi, unuuu, doooi:

Să sărbătorească ei (n.r. - jucătorii) cu suporterii. Eu sărbătoresc bănuţul la buzunar, calificarea din grupele Ligii Campionilor. Atunci sărbătoresc, când intră material la Gigi Becali, la buzunar. Mă interesează pe mine 24, 25? Pe mine mă interesează bănuţul la Gigi Becali în buzunar şi la Steluţa, la icoană. Pe suporteri îi bucur cu performanţe de palmares şi pe patron cu bănuţ la buzunar. Gigi Becali, bani, milioane, zeci de milioane.

Am cerut de la FRF să ne aprobe un loc în Liga a II-a, pentru că aşa ne obligă UEFA. Nu putem juca cu copiii pe care îi avem acum că ne dau 29-0. Trebuie să cumpăr vreo şapte, opt-zece jucători. Ca să fac o echipă competitivă trebuie să aibă competiţie"
.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!

I. A fost sau n-a fost…? Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai “aprig” subiect al momentului: este sau nu Rap