home
17-03-13

STEAUA - FC Vaslui 1-0 VIDEO

Steaua a mai luat trei puncte în cursa pentru titlul de campioană, dar elevii lui Laurențiu Reghecampf n-au avut o misiune tocmai ușoară cu FC Vaslui.


Cu o formație care în primul minut nu i-a numărat pe Raul Rusescu, Mihai Pintilii, Lukasz Szukala, toți patru menajați pe bancă după efortul imens depus în dubla cu Chelsea din Europa League, plus Cristi Tănase în tribună, roș-albaștrii n-au izbutit să alunge total impresia de oboseală pe care au lăsat-o în cea de-a doua repriză a partidei pierdute cu 1-3 la Londra.

Steliştii au venit la meciul cu Vaslui cu emblema titlului 24 inscripţionată pe piept. Dacă au lipsit mai mulți titulari, Steaua l-a avut în schimb pe teren din primul minut în premieră pe puştiul Gabi Iancu. Suspendat, Hizo a dat indicaţii cu succes din tribună. În absenţa lui Sânmărtean, Nicuşor Stanciu a fost aproape să deschidă scorul în minutul 20.
Golul de trei puncte al steliştilor a venit chiar înainte de pauză. Chipciu a finalizat excelent o pasa lui Iancu. Intrat după pauză, Rusescu a cerut penalty, dar nu a primit nimic de la brigada de arbitri din Slovacia.

Tot golgeterul Rusescu a încercat fără succes să-şi treacă numele pe tabelă în minutul 54. Vasluiul putea să egaleze în minutul 79, însă Raul Costin a ratat din şase metri. Echilibrul s-a rupt cu 7 minute înainte de final. Căpitanul Milanov a văzut al doilea galben şi a fost trimis la cabine. Victoria cu Vasluiul a fost a cincea consecutivă în campionat pentru stelişti, care rămân la 12 puncte în faţa Astrei.

DigiSport

Inainte de meci:

Statistica meciurilor dintre cele doua echipe:



Vasluienii nu au castigat decat un singur meci la Bucuresti, anul trecut, in Ghencea, cu 1-0. Golul a fost marcat de Wesley ('60), un alt dubios care a ras cu pofta (de mai multe ori!!!) la planurile Indezirabilului de a cuceri Europa cu "zece mii pe luna".

Ultima victorie a Stelei in fata Vasluiului a fost un 3-0 in fieful alb-verzilor, in 22 august 2010, iar ultima victorie la Bucuresti a avut loc in 29 noiembrie 2009, un 2-1 (goluri Kapetanos si Szekely). La noi, antrenor era Mihai Stoichita, la ei, Marius Lacatus.

GSp sustine ca Reghecampf şi Viorel Hizo s-au mai întîlnit o singură dată ca rivali pe banca tehnică, atunci cînd "Dulăul" era tot la Vaslui, iar Reghe tehnicianul Universităţii Craiova. Hizo a ieşit învingător din acel duel, scor 2-1.

Chiar dacă a fost "principal" la patru formaţii, Gloria Bistriţa, U Craiova, Chiajna şi Steaua, Reghecampf nu a reuşit să scoată nici măcar un punct împotriva galben-verzilor. Mai mult, în ultimele două jocuri, disputate în Moldova, formaţiile lui Reghe au încasat 7 goluri.

Hizo mai are un atu în această seară. Ultima dată cînd a cedat în faţa roş-albaştrilor s-a întîmplat pe 9 decembrie 2007, cînd Ceahlăul pregătit de venerabilul antrenor pierdea la limită, 0-1. De atunci, nea Viorel a mai întîlnit Steaua de 5 ori, de 5 ori cu FC Vaslui şi de două ori cu Rapid, şi nu a mai pierdut!

Steaua nu a mai cîştigat o partidă disputată contra Vasluiului din 22 august 2010, atunci cînd s-a impus cu 3-0 în deplasare, iar după acel meci s-au mai jucat 4 întîlniri, două remize şi două victorii pentru moldoveni.

2 înfrîngeri a suferit Steaua în acest sezon, ambele în deplasare, 1-3 atît la Vaslui, cît şi la Braşov

2 victorii a înregistrat FC Vaslui pe teren străin în stagiunea curentă, la Bistriţa şi la Dinamo

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

"JAIL 4 jiji" pe Stamford Bridge

Sa fieDaca suporterii romani stelisti le-au aratat celor de la Chelsea ce-i aia o galerie, un "drogat", un "bagabont", un "element dusmanos" a ales sa-si exprime ca in meciul tur dragostea fata de clubul St

Va rog, mult iubiti conducatori, umiliti-ne in continuare

Jiji e omul banuluiN-am prins perioada de trista amintire de dinainte de 1989 mai mult de cativa ani, prea putini pentru a-mi aminti de altceva decat de uniforma portocaliu cu albastru de gradinita si de ursul si calul