home
15-03-13

Chelsea - STEAUA 3-1 VIDEO / MULTUMIM, BAIETI, ATI FOST FORMIDABILI!

Steaua nu a putut sa ii tina piept campioanei Europei in mansa retur, pierzand cu scorul de 3-1, in conditiile in care ros-albastrii erau calificati la pauza, dupa golul inscris pe final de catre Vlad Chiriches. Cu acest lucru nu a fost de acord, insa, campionul mondial si european din lotul “albastrilor”, Juan Mata, aflat la originea tuturor fazelor de gol ale londonezilor. Veriga noastra slaba a fost Tanase, care a gresit la un gol si a trimis mingea gresit inainte de a se marca altul. Torres si-a dat cu stangul in dreptul si a marcat golul decisiv pentru Chelsea. Publicul roman a fost la el acasa pe Stamford Bridge, huidind-o pe Chelsea ca intr-un derby cu Dinamo.



In fata a peste 5000 de fani prezenti in tribunele stadionului Stamford Bridge, Steaua nu s-a simtit niciun moment inferioara campioanei Europei, jucand de la egal impotriva fotbalistilor de zeci de milioane ai gazdelor.

Mai mult decat atat, Raul Rusescu a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 13, cand Alex Chipciu a furnizat o pasa de geniu, lasandu-l pe golgeterul Stelei singur cu Petr Cech. Faza a continuat cu un sut spre vinclu, deviat in corner de goalkeeperul ceh.

“Albastrii” au raspuns trei minute mai tarziu, la o faza in care internationalul spaniol Juan Mata a incercat sa il surprinda din faza fixa pe Tatarusanu. Pe contraatac, Alex Bourceanu a trimis imprecis de la mare distanta.

Seara lui Ciprian Tatarusanu a continuat cu o parada senzationala, la sutul in forta al lui Obi Mikel, urmat de o alta torpila a nigerianului, de aceasta data mult peste.

Cinci minute mai tarziu, Hazard la propriu si la figurat in careul oaspetilor, foarte aproape de a incasa un nou gol asemanator cu cel consemnat in minutul 34.

La zece minute de la reluare, Bourceanu nu s-a concentrat suficient de bine in marginea careului, luftand dintr-o pozitie excelenta.

In minutul 58, Chelsea a preluat conducerea pe tabela, 2-1, dupa o lovitura libera executata ca la carte de Juan Mata si transformata in gol de capitanul John Terry, care a scapat de marcajul fundasilor adversi si a trimis nestingherit cu capul din apropiere.

Steaua a amenintat poarta lui Cech printr-un sut formidabil al lui Alex Chipciu, scos de sub bara de goalkeeperul lui Chelsea (62’), pentru ca Fernando Torres sa aduca golul calificarii londonezilor intr-o noua faza initiata de Juan Mata. Pasa la firul ierbii in careul Stelei, belgianul Hazard a sarit peste balon, iar Torres a gasit poarta lui Tatarusanu cu un sut impecabil in cross.
Ultima zvacnire stelistilor a venit in minutul 83, la sutul puternic al lui Iasmin Latovlevici, in timp ce londonezii puteau puncta inca o data. Alex Bourceanu a faultat in suprafata de pedeapsa (87'), Stephane Lannoy a acordat penalti. Pentru Fernando Torres, insa, o dubla era deja prea mult, sutul sau oprindu-se in bara transversala.

Onlinesport

Chelsea Londra: Cech - Azpilicueta, Terry, David Luiz, A. Cole - Ramires, Obi Mikel - Oscar, Mata (Moses '90), Hazard (Benayoun '90+3) - Fernando Torres. Antrenor: Rafael Benitez.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Râpă (Adi Rocha '84), Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, Tănase (Tatu '78) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

~~~ ~~~ ~~~ ~~~


Elevii lui Laurențiu Reghecampf au plecat în pressing încă din primele minute de joc, împinși de la spate de un contingent impresionant de fani roș-albaștri. Deși pe stadionul londonez nu au intrat decât 5.000 de susținători ai românilor, aceștia au uluit asistența prezentă la meci.

Fanii Stelei au cântat neîncetat în primele minute, au huiduit fiecare posesie a lui Chelsea și au încercat constant să pună presiune pe vedetele lui Rafa Benitez. De altfel, în prima jumătate de oră, doar suporterii Stelei s-au auzit cântând în marea de 43.000 de spectatori!

Entuziasmul acestora a fost redusă un pic pe final de repriză, dar golul lui Vlad Chiricheș, care a făcut 1-1 pe tabelă, a aruncat în aer sectorul românilor, care au declanșat fiesta pe durata pauzei.

Crainicul de pe arena londoneză a făcut însă o gafă imensă la începutul partidei, urând bun venit în Anglia "suporterilor cehi".

Digisport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

"JAIL 4 jiji" pe Stamford Bridge

Sa fieDaca suporterii romani stelisti le-au aratat celor de la Chelsea ce-i aia o galerie, un "drogat", un "bagabont", un "element dusmanos" a ales sa-si exprime ca in meciul tur dragostea fata de clubul St

Va rog, mult iubiti conducatori, umiliti-ne in continuare

Jiji e omul banuluiN-am prins perioada de trista amintire de dinainte de 1989 mai mult de cativa ani, prea putini pentru a-mi aminti de altceva decat de uniforma portocaliu cu albastru de gradinita si de ursul si calul