home
10-03-13

Ceahlaul - STEAUA 3-4 VIDEO / Ce goluri... ce marcatori... ce gazon...

Repetitie cu succes pentru ros-albastri inaintea mansei retur din Europa League cu Chelsea Londra, dupa victoria clara obtinuta in fieful nemtenilor, scor 4-3, ca urmare a golurilor inscrise de Bourceanu, Rocha, Pintilii si Tatu. Pentru Ceahlaul au punctat Adrian Gheorghiu, Golubovic (penalti) si Constantinescu.



Inceputul de partida a fost unul presarat de atacuri la baioneta ale liderului Ligii 1, care, dupa nici un sfert de ora consumat, se gasea in placuta postura de a avea un avantaj de doua goluri pe tabela.

Alex Bourceanu a deschis scorul dintr-o lovitura libera obtinuta de Adi Popa. Sut perfect din marginea careului, imposibil de contracarat pentru Lepmets (3’). Trei minute mai tarziu, Constantinescu l-a testat pe Ciprian Tatarusanu cu un sut din interiorul careului, pentru ca, in minutul 8, Adrian Gheorghiu sa restabileasca egalitatea in urma unui serviciu perfect al lui Stana. Preluare pe piept si sut splendid la firul ierbii pentru 1-1.

Ceahlaul nu a fost egala Stelei pentru mult timp, deoarece brazilianul Adi Rocha a tinut cu tot dinadinsul sa-i arate lui Gigi Becali ca inca mai poate, inscriind printr-o lovitura de cap plasata, 1-2 (10’). Coautor, Mihai Pintilii.

Primul sfert de ora nu se putea incheia fara ca Steaua sa mai inscrie inca o data in poarta lui Lepmets. Mihai Pintilii si-a incununat prestatia din aceasta seara cu un gol splendid, venit in urma unui contraatac. Raul Rusescu i-a pasat in marginea careului, Pintilii si-a asezat balonul si a tras in plasa, 1-3.

In incercarea de a-si rascumpara greseala din urma cu cateva minute, Iasmin Latovlevici si-a asumat responsabilitatea executarii unei lovituri libere. Lepmets, insa, a fost pe faza si a scos in corner gratie unei parade pe masura sutului fundasului stelist.

Repriza a doua a debutat in aceeasi nota, cu cate o ocazie mare la fiecare dintre porti. Raul Rusescu l-a facut “mare” pe Lepmets cu un sut ce se indrepta spre vinclu, in timp ce Stana a ratat voleul pe contraatac.

In minutul 60, ros-albastrii s-au distantat din nou la doua goluri pe tabela. Tatu si Adi Rocha au combinat in mare viteza, primul inscriind cu un sut pe jos, pe langa Lepmets. Nu avea sa fie, insa, si seara golgeterului campionatului, Raul Rusescu, care nu a reusit sa il invinga in situatie de unu la unu pe Lepmets (67’).
In minutul 80, Gabriel Iancu a debutat pentru Steaua in Liga 1, luandu-i locul lui Raul Rusescu.

Scorul final a fost stabilit de Marian Constantinescu, in al doilea minut de prelungiri, la o balbaiala in defensiva stelista, destabilizata de o centrare venita din flanc.

Onlinesport

Inainte de meci:

Ultima victorie a Stelei sub Pietricica a fost obtinuta pe data de 2 august 2009, scor 2-0, pe final de meci, gratie golurilor lui Kapetanos si Toja.

Statistica meciurilor Ceahlaul - Steaua, potrivit sitului labtof.ro:



Cristi Tănase este suspendat pentru acest joc, Stefan Nikolici şi Gabi Matei sunt accidentaţi, Mihai Costea şi Paul Pîrvulescu nu au fost incluşi în lot.

Inaintea acestui meci, Steaua este lidera meciurilor jucate in deplasare, in acest sezon: 20 de puncte din 10 meciuri (6-2-2), golaveraj 23-11. Ceahlaul se afla, in schimb, pe locul al 9-lea in ierarhia jocurilor disputate pe teren propriu, cu 18 puncte din 11 partide (5-3-3), golaveraj 15-13.

Cele doua deplasari in care Steaua a fost invinsa au fost cele de la Vaslui (1-3, 27 august) si de la Brasov (1-3, 26 noiembrie). De la Medias (1-1, 12 august) si de la Targu Jiu (0-0, 21 octombrie), baietii lui Reghecampf nu au plecat decat cu un singur punct. Echipa noastra a plecat cu toate cele 3 puncte, in acest sezon, in deplasarile de la Astra (4-3), Iasi (3-0), Petrolul (2-1), Constanta (4-0), Chiajna (6-0) si "U" Cluj (1-0).

Echipele care au invins la Piatra Neamt: Viitorul Constanta (3-0), Petrolul Ploiesti (2-0) si Pandurii Targu Jiu (1-0).
Echipele care au plecat cu un punct de la Ceahlaul: CFR Cluj (2-2), Dinamo (0-0), Rapid (0-0).
Echipele pe care le-a batut Ceahalul pe teren propriu: Gloria Bistrita (2-0), FC Brasov (2-1), Astra (3-2), Gaz Metan Medias (2-1), Otelul Galati (4-1).

Constantin Enache, antrenorul nemtenilor: "Ne aşteaptă un joc incredibil de greu, dar în acelaşi timp cred că este unul care ar trebui să ne motiveze pe toţi la maxim. Avem nevoie de momente de autodepăşire pentru a scoate un rezultat pozitiv. O să încercăm să facem tot ceea ce depinde de fiecare dintre noi.
Este nevoie de mult mai mult decât am făcut până acum pentru a scoate un rezultat pozitiv în faţa Stelei. Şansele noastre sunt mici, dar sunt ale noastre. Este obligaţia noastră să ne batem pentru ele. Nu este nimic imposibil. Steaua a reuşit, de ce nu am putea şi noi acelaşi lucru?"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
60 ani de la 11-03-1953

Ziua de nastere a lui Ladislau Boloni

A jucat pentru Steaua 4 sezoane,avand 100 de meciuri si 24 de goluri marcate,din pozitia de mijlocas. Aproape 1 gol la 4 meciuri. In anii 1977 si 1983 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al Romaniei. A jucat 108 meciuri in echipa nationala, pentru care a marcat 25 de goluri. A fost de 23 de ori capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

DOVADA VIDEO ca Ala il sustine pe Reghecampf

Se stie ca aia din trustu' Pro sunt niste tzatze, a caror singura ocupatie e sa intrebe: "Domnu' Becali, cum comentati?". Dar iata dovada ca si tzatza are rolu' ei, la un moment dat. Probabil oamen

Un stadion prea mic pentru o iubire atât de mare

Priveam joi seară către suporterii englezi. Tăcuți, liniștiți, nemișcați. Din locul unde eram aveam senzația că privesc către niște statuete din plastic. Îngâmfare? Posibil, la urma u