home
12-04-07

Oprita a semnat cu Dinamo (Onlinesport)!

Actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat joi, pentru NewsIn, ca atacantul Stelei, Daniel Oprita, a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea din Stefan cel Mare.

"Oprita a semnat azi (joi n.r.) cu Dinamo, iar contractul lui a fost inregistrat la Liga Profesionista de Fotbal. A semnat un angajament pe patru ani", a spus Turcu.

Acesta l-a caracterizat apoi pe fostul stelist: "Este un jucator profesionist, valoros si sper ca el sa fie primit bine de suporterii nostri, pentru ca va da tot ce e mai bun pentru Dinamo".

Daniel Oprita se afla in ultimele sase luni de contract cu Steaua, iar conform regulamentului poate semna cu orice echipa doreste.

"Oprita nu poate juca pana la finele acestui sezon decat la Steaua. La Liga i-a fost inregistrat contractul cu Dinamo, dar el nu are drept de joc la echipa lui Mircea Rednic. Nu se mai fac legitimari, asa ca el poate evolua la Dinamo doar la expirarea contractului cu Steaua", a precizat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, joi, pentru NewsIn.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.