home
10-03-07

Nici macar pe banca (GSP)!

Elton a fãcut ieri deplasarea la Constanþa, însã nu va fi inclus de Olãroiu în lotul de 18 jucãtori pentru meciul de disearã cu Farul.

Ultima achiziþie a Stelei, Elton Jose Xavier Gomes, adus la jumãtatea acestei sãptãmîni pentru 1,6 milioane de dolari, nu va putea fi vãzut de fanii campioanei în meciul de disearã, de la Constanþa.

Brazilianul s-a urcat ieri dupã prînz în autocarul care i-a dus pe steliºti pe Litoral, însã nu va fi þinut de Olãroiu nici mãcar pe banca de rezerve.

"Noi nu facem ca alþii, sã aducem fotbaliºti ºi peste 3 zile sã-i bãgãm sã joace. Merge alãturi de echipã pentru a se acomoda cu grupul, pentru a se cunoaºte mai bine cu colegii sãi, dar nu va juca deloc", a spus ieri unul dintre oficialii din Ghencea.

Elton s-a antrenat separat de echipã joi searã, la penultima ºedinþã de pregãtire, el avînd ceva probleme musculare dupã tendinita de la piciorul drept din cauza cãreia a ratat ºi ultimele 3 meciuri ale lui Corinthians.

Cu Argeº posibil, cu Rapid sigur

Elton nu va fi folosit disearã ºi pentru cã el se aflã doar de 5 zile la Bucureºti, acuzînd diferenþa de temperaturã între România ºi Brazilia. În plus, mijlocaºul nu s-a acomodat total nici la schimbarea fusului orar.

El va intra în regimul normal de antrenamente al echipei de luni ºi existã ºanse sã debuteze în etapa a 23-a, cînd Steaua va întîlni pe FC Argeº.

"Da, atunci este posibil sã joace, dar nu e sigur. Cert este cã el va fi pe teren în meciul cu Rapid, din Giuleºti", a declarat ieri unul dintre conducãtorii Stelei. Derby-ul cu giuleºtenii este programat pe 1 aprilie.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.