home
07-03-07

Elton este în crestere (Prosport)!

INALTIME Noua achizitie a Stelei a descoperit la vizita medicala ca e cu doi centimetri mai înalt decât stia.

Lui Elton nu i s-a descoperit nicio problema medicala în urma controlului efectuat ieri la INMS, el urmând sa semneze astazi un contract valabil pâna la 30 iunie 2010.

Brazilianul a ajuns la INMS în jurul orei 8 dimineata îmbracat cu o bluza de trening rosie cu emblema Stelei, fiind asteptat de doctorul echipei, Radu Paligora, dupa care, timp de trei ore, a fost supus unui consult amanuntit.

In urma masuratorilor efectuate, Elton are 1,58 metri si 53 de kilograme, cu doi centimetri mai mult decât era afisat pe site-ul oficial al clubului Corinthians.

Rezultatele fiind bune, el va semna astazi contractul de joc cu gruparea campioana, urmând a fi legitimat la Steaua II, însa cu drept de joc atât în Liga I, cât si în Cupa României Timisoreana.

Elton Xavier va purta tricoul cu numarul 86, fotbalistul brazilian alegând acest numar deoarece reprezinta anul în care s-a nascut si totodata anul în care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Prezentarea oficiala a fotbalistului adus din Tara Cafelei va avea loc astazi, de la ora 13:00, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, anuntând ca ea va fi facuta la fel ca la marile cluburi ale lumii.

Cel mai probabil, Elton va fi folosit de antrenorul Cosmin Olaroiu pe postul de atacant stânga, unde nu au fost gasite pâna acum solutii.

Sunt mari sanse ca mijlocasul brazilian sa debuteze la Steaua în meciul de sâmbata de la Constanta împotriva Farului, partida importanta în lupta pentru locul al doilea al clasamentului.

Trage de brazilian

Sub privirile a 100 de fani si a managerului Meme Stoica, Elton Xavier s-a antrenat pentru prima data alaturi de noii sai colegi.

Cu toate ca a fost închis si a început cu o întârziere de 30 de minute, antrenamentul a fost urmarit de fanii ros-albastrilor si de câteva grupe de copii care au vrut cu totii sa-l vada pe noul "pitic" al Stelei. Dupa ce a efectuat ieri-dimineata vizita medicala, Elton s-a alaturat coechipierilor pentru a efectua programul de pregatire.

Brazilianul a alergat la încalzire în fruntea stelistilor, fiind urmarit îndeaproape de Meme Stoica si de impresarul sau, Renato Dupres, care a tinut sa fie prezent la debutul fotbalistului de numai 1,58m.

Trimis apoi de antrenorul Cosmin Olaroiu (foto) la "sase contra doi", Elton si-a aratat tehnica foarte buna.

Apoi, el a facut echipa la tenis de picior cu Vali Badea, jucând împotriva lui Stelian Stancu si a lui Banel Nicolita. Dupa ce a pierdut cele doua partide jucate, mijlocasul, împreuna cu ceilalti trei, a început iar alergarea alaturi de Paraschiv, Bostina, Dorin Goian si capitanul Radoi.

Singurul care s-a antrenat separat de ceilalti a fost Ovidiu Petre. El a facut doar o alergare pret de o ora, preferând sa nu forteze dupa durerile resimtite la genunchiul drept în meciul de Cupa de la Constanta.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.