home
22-01-07

Dica a fost operat si va lipsi 5 luni de pe gazon (GSP)!


Nicolae Dica a fost supus, astazi, la Bologna, unei interventii chirurgicale efectuate de profesorul Maurillo Marcacci, in urma careia i-a fost reconstruit ligamentul incrucisat anterior de la genunchiul drept.

Jucatorul Stelei va incepe chiar din zilele urmatoare recuperarea la Clinica Isokinetic din Bologna, perioada de absenta de pe gazon fiind aproximata la 5 luni, informeaza site-ul oficial.

Deºi are oferte din Coreea ºi Rusia, Boºtinã rãmîne la Steaua!

Gabriel Boºtinã are oferte din Coreea de Sud ºi Rusia. "Existã o ofertã concretã din Coreea de Sud. Boºtinã ar putea sã se transfere ºi în Rusia, fiind dorit de echipa la care va ajunge ºi Lovin", a declarat, pe aeroportul Henri Coandã, impresarul Dumitru Tudor.

Accidentarea lui Nicolae Dicã a schimbat însã planurile Stelei. "Am înþeles cã în aceastã situaþie Steaua nu ar mai fi dispusã sã se despartã de Boºtinã", a spus impresarul.

Se pare cã Boºtinã intrã în vederile lui Cosmin Olãroiu pentru formaþia de start, în amicalul cu FC Sion antrenorul Stelei adoptînd un 1-4-3-3 cu Boºtinã atacant.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.