home
27-08-12

Real Madrid îi monitorizează pe Cristi Tănase şi pe Vlad Chiricheş

"Real Madrid este unul dintre cluburile care-l monitorizează pe Chiricheş", anunţa recent impresarul Victor Becali. Fundaşul nu este însă singurul stelist de care se interesează Jose Mourinho, după cum notează presa spaniolă.

"Real Madrid are în atenţie două transferuri în viitorul apropiat. Este vorba de doi români de calitate, un fundaş şi un mijlocaş, ambii de la Steaua. Gigi Becali, patronul clubului, a vorbit deja despre acest lucru. Chiricheş este tentat şi de Barcelona, iar Tănase e considerat viitorul Hagi", a scris agenţia ”Nuevo Futbol”.

Informaţia are acoperire. "Cineva vrea să-i vadă pe Tănase şi Chiricheş. Nu pot spune cine. Dacă Tănase poate juca la Real Madrid? Tănase este un magician", spusese acum trei săptămâni Gigi Becali, anunţînd că Mourinho ar fi urmat să vină să-i urmărească la ”amicalul” Slovenia - România (4-3).

Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Un junior stelist are tumoare pe creier

Denis PenciuDenis Penciu (18 ani) era, pînă acum o lună, un puşti care iubea fotbalul mai mult ca orice pe lume şi îşi trăia visul: juca pentru echipa sa favorită, Steaua. Clubul a decis, în urmă cu un

120 de achiziţii în 9 ani

Nu-i prost cine cere, e prost cine acceptaDe cînd a preluat echipa şi pînă azi, adică în perioada 2003-2012, patronul a adus, cumpărînd sau luînd liberi de contract, o medie de peste 13 jucători pe sezon. Szukala a semnat cu Stea