home
29-12-06

Croitoru: "Ma voi prezenta la reuninea Stelei, cu orice risc (Prosport)!


Mijlocaşul Marius Croitoru a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că se va prezenta cu orice risc la reunirea lotului FC Steaua şi că nu se va mai întoarce niciodată la echipa FC Vaslui, deoarece fostul finanţator Adrian Porumboiu nu s-a purtat corect cu el. "La 8 ianuarie voi fi la reunirea Stelei, cu orice risc. La Vaslui nu mă mai întorc niciodată. Normal să fiu foarte supărat pe domnul Porumboiu, cu care nu mai am ce discuta. Din o mie de comisii, o mie una îmi dau dreptate şi voi juca la Steaua", a spus Croitoru.

Fotbalistul a explicat de ce este atât de vehement împotriva lui Adrian Porumboiu. "Acum două luni mă făcea în toate felurile, blatist, gras, iar acum se bate cu pumnul în piept că are nevoie de mine şi vrea mai mulţi bani decât suma prevăzută pentru reziliere. Ca să nu mai spun că vorbeşte de sumă minimă de reziliere, şi nu în dolari, ci în euro. Acum vedeţi adevărata faţă a domnului Porumboiu. Întâi să îşi aprecieze jucătorii. Să se ţină de cuvânt şi să-mi dea banii munciţi de mine pe şase luni. Mai are să-mi dea o rată de contract", a afirmat Croitoru.

Steaua a achitat clauza de reziliere de 550.000 de dolari, însă Adrian Porumboiu susţine că nu a acceptat-o, deoarece în contract este prevăzută "o sumă minimă de reziliere de 550.000 de euro" şi este nevoie de negocieri. Porumboiu a anunţat că FC Dinamo a făcut o ofertă pentru Croitoru de 800.000 de euro.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.