home
27-12-06

Nu-l vrea nimeni pe Carlos (GSP)!


Steaua nu a primit nici o ofertã pentru portarul portughez Carlos Fernandes, pus pe lista de transferãri

Pus pe liber de conducerea echipei campioane pentru viaþa de noapte foarte activã ºi pentru gafele fãcute în poarta roº-albaºtrilor, portughezul Carlos a plecat din România la începutul acestei luni.

Deºi spera sã nu aibã nici cea mai micã problemã în a se transfera la altã echipã, pentru Carlos viitorul este incert. Pe adresa portughezului nu a sosit în Ghencea nici o ofertã de transfer, chiar dacã Gigi Becali a spus la un moment dat cã va da din propriul buzunar 100.000 de euro echipei care îl va lua pe portughez.

În urmã cu cîteva zile, se vehiculase cã portarul ar putea ajunge în Ungaria, unde impresarul sãu, Jorge Gama, a avut cîteva contacte cu cei de la Debrecen. Nu este însã vorba de nimic concret. Carlos nu a primit nici o hîrtie din partea echipei campioane cu ajutorul cãreia sã poatã negocia cu alte cluburi.

"El ar gãsi echipã unde sã joace, dar cei de la Steaua nu i-au spus nimic ºi nici nu i-au dat o hîrtie la mînã. Carlos aºteaptã sã vadã ce sumã de bani cer pe el", a spus un apropiat al portarului.

În cazul în care pentru fostul portar al lui Boavista nu apare nici o ofertã concretã, nu este exclus ca acesta sã revinã la Steaua, cu care este sub contract pînã în vara lui 2008, sau sã fie cedat gratis sub formã de împrumut la altã echipã care sã-i plãteascã salariul anual de aproximativ 120.000 de euro.

800.000 de euro a cheltuit Steaua cu portarul Carlos, din care 600.000 de mii a costat transferul sãu, iar restul banilor îl reprezintã salariul ºi primele portarului


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.