home
20-12-06

Nicolae Dicã: "Deocamdatã rãmân la Steaua si asta e sigur (Prosport)."


Prezent in redactia Prosport, unde i-a fost acordat premiul de cel mai bun jucator al anului, Nicoale Dica a acordat un scurt interviu, in care a precizat ca deocamdata nu se pune problema unei despartiri de Steaua. Referitor la meciurile din februarie cu Sevilla, Dica si-a exprimat speranta intr-o calificare, afirmand ca Steaua va porni cu gandul la victorie.

15 februarie va fi o zi importanta pentru Steaua. Cum vezi meciul cu Sevilla? Ce asteptari ai?

Mai sunt doua luni pana la meci. Va fi greu, dar vom munci mult si speram sa ne calificam. Sa nu uitam ca avem o sansa, iar Steaua crede in ea si asta conteaza cel mai mult. Pornim cu gandul la victorie.

Cum te simti in postura de cel mai bun jucator din campionatul intern?

Ma simt bine, sunt onorat de acest premiu. El reflecta efortul si munca depuse in acest an la Steaua. Sunt multi jucatori buni in campionat care meritau acest premiu si ma simt onorat ca eu am fost ales dintre toti, drept cel mai bun jucator.

Iti pare rau ca titlul de cel mai bun fotbalist al anului in Romania ti-a fost suflat de prietenul tau Adi Mutu?

Nu are de ce sa imi para rau. Ma bucur pentru el. Intr-adevar imi doream sa castig acest trofeu. Ne-am luptat impreuna, iar cel mai bun a castigat si acela a fost Adi.

Pe adresa ta au sosit mai multe oferte din strainatate. Scotia este interesata de tine. Exista sansa sa pleci de la Steaua in aceasta iarna?

Nu cunosc nicio oferta. Vad ca jucatorii afla intotdeauna ultimii. Deocamdata raman la Steaua si asta e sigur.

Unde iti vei petrece sarbatorile de iarna?

Cum este si firesc, alaturi de familie, undeva la munte.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.