home
05-12-06

Mihai Stoica ataca dusmanii Stelei (Prosport)!


Intr-o conferinta incendiara, managerul Stelei, Mihai Stoica, a spus ca Dinamo a câstigat atâtea meciuri si pentru ca adversarii nu s-au omorât cu firea

Managerul Mihai Stoica a ironizat luni, într-o conferinta de presa, rezultatele obtinute de Dinamo.

"M-am uitat si eu la niste meciuri ale lui Dinamo în care adversarii aleargau pe lânga minge, parca îsi doreau sa si sufle în minge ca sa intre în plasa. Mi se parea ca s-a stricat televizorul si merge în slow-motion", a declarat, în stilu-i caracteristic, stelistul.

MM a fost ironic în privinta performantelor înregistrate de Dinamo în cupele europene. "A venit Manchester United cu echipa a treia si i-a batut. Se spunea ca Dinamo nu a mai pierdut din 2001 acasa în cupele europene. Pai era si greu, pentru ca nu prea a jucat. Daca nu joci, nu ai cum sa pierzi. Bine, pierdusera cu Fletcher si O'Shea si mai stiu eu cine... Când i-au batut pe Bayer Leverkusen, am vazut un cuplu de atacanti germani ce semanau cu "Spitalul de Urgenta": Helciug -Barbarez si Craciunescu - Voronin. Lui Voronin îi mai lipsea acordeonul. Pe Leverkusen îi batea si IOR Bals. Când vor ajunge acolo sus din munca lor, atunci sa vorbeasca de Steaua", a spus Stoica, mentionând ca echipa din Ghencea a ajuns acolo unde se afla pe munca jucatorilor, "pe golurile lui Vali Badea sau interventiile lui Carlos".

Stoica a precizat ca echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a jucat în toate meciurile importante "în zece", iar cu Dinamo chiar "în noua".

"Iar Borcea îsi permite sa numere câte penalty-uri am primit noi... Pai am primit, pentru ca atacam. Deja e prea mult. Borcea n-are voie sa vorbeasca de Mirel Radoi si de jucatorii Stelei, care au facut cele mai mari performante de dupa Revolutie. Au facut performante inimaginabile. Cine credea ca Steaua va trece de Valencia, ca va spulbera pe Betis, ca va juca împotriva lui Real Madrid si împotriva celei mai bune echipe din lume, Lyon, când în fotbalul românesc unii se mândreau ca au facut amical cu Real Madrid si au luat cinci", a afirmat Stoica.

Când Dinamo va juca cu Barcelona, Borcea se va trezi, pasarelele vor ciripi, caisii vor înflori si zapada se va topi
Mihai Stoica, manager Steaua


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.