home
15-07-12

FOTO & VIDEO Steaua - Litex Loveci 3-0

Steaua Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia bulgară Litex Loveci, pregătită de fostul internaţional Hristo Stoicikov, într-un meci amical în care şi-a prezentat lotul pentru sezonul 2012-2013.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dumitraş '37, Chipciu '44 şi M. Costea '65.

Litex Loveci a evoluat în inferioritate numerică din minutul 76, dipă eliminarea lui Popov.

Steaua Bucureşti: Stanca (Tătăruşanu '46) - Dumitraş (Georgievski '46), Gardoş (Martinovici '46), Chiricheş (Puşcaş '71), Latovlevici (Lupu '46, Roşu '87) - Pinitilii (Bălan '46), Bourceanu (Filip '46) - Chipciu (Năstăsie '46), Rusescu (Fl. Costea '46), Tănase (M. Costea '46) - Rocha (Nikolici '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.



Meciul a fost arbitrat de Robert Dumitru.

La meciul din Ghencea au asistat 10.541 de spectatori.

Cu ocazia acestei întâlniri, steliştii şi-au prezentat noul echipament în care vor evolua în meciurile din deplasare.

foto 28

În debutul partidei, galeria echipei Steaua i-a adresat injurii antrenorului formaţiei Litex Loveci, Hristo Stoicikov. Imediat după golul marcat de Mihai Costea, tehnicianul bulgar s-a întors la banca tehnică şi a şutat într-o sticlă cu apă care a ajuns în tribună. Stoicikov a mers la gard şi le-a cerut scuze fanilor stelişti pentru gestul său.

După golul marcat de Mihai Costea, galeria stelistă a scandat "Cruduţa".

Mediafax

Declaraţiile de după meci:

Laurenţiu Reghecampf: "Sunt mulţumit şi de rezultat şi de joc, dar cel mai mult de faptul că am pus constant probleme adversarului şi i-am ţinut departe de poartă. Cel mai puternic adversar în seara asta a fost căldura, de aceea am şi schimbat toată echipa la pauza meciului.

Suntem pregătiţi de noul sezon. Ne-au ieşit unele lucruri bine, dar mai avem şi altele la care mai trebuie să lucrăm. Dar e normal, la un meci oficial alta este motivarea.

Am un lot puternic. Mă bucur că au intrat bine Năstăsie, Lupu şi Puşcaş. Fiecare jucător are şansa lui de a intra. La antrenamente am fost mulţumit de Stanca şi de aceea a intrat titular azi. Probabil că săptămâna viitoare alta va fi situaţia, dar asta voi decide eu şi cu antrenorul cu portarii.

Nu ştiu dacă ce s-a văzut în prima repriză este echipa de start a Stelei, important e ca fiecare jucător să dea totul atunci când intră pe teren. Dacă vreun jucător va fi relaxat la antrenamente, atunci el nu va mai fi în echipa de start a Stelei".

Hristo Stoicikov: "În meciul de astăzi a contat faptul că peste o săptămână începe casmpionatul pentru Steaua, echipă care s-a văzut că a fost mai bine pregătită fizic. Echipa mea mai are încă trei săptămâni de pregătire. În ceea ce priveşte golurile, consider că două dintre ele le-am primit pe fondul unor greşeli apărute în apărare. Ritmul a fost puţin mai lent decât cel din Supercupa României, dar acestea sunt meciuri amicale, iar rolul lor este de a retuşa jocul echipelor".

Meme Becartonel: "Am văzut unde suntem şi important e că băieţii au tratat acest meci ca pe unul oficial. Ne aşteptam să vină peste 10 mii de suporteri, am avut un pariu că o să fie mai mulţi decat cei prezenţi la Supercupă. Suporterii noştri au câştigat pariul.

Jucătorii au tratat partida cu atitudine şi determinare. La momentul ăsta nu poţi să discuţi de pregătirea fizică, sezonul e lung. Steaua are o echipă competitivă, indiscutabil. FC Vaslui, CFR Cluj, Dinamo, Rapid şi poate şi Petrolul sunt echipe care pot spera la titlu, au echipe competitive, poate şi valoare, iar pe unele le obligă şi tradiţia".

Hahalera: "Mi-au plăcut ambele echipe folosite de Reghecampf, dar mai mult cea din repriza a doua. Echipa din repriza secundă a fost mai tehnică, iar în prima parte a fost o formaţie mai în forţă. Mi-au plăcut fraţii Costea, Dumitraş, Lupu, Filip. Prestaţia lor mă bucură.

Tibi Bălan a început să semene cu cel pe care îl ştiam. În prima repriză n-am pasat deloc la mijlocul terenului, dar în partea a doua s-a pasat bine la mijloc.

Până acum am criticat, dar acum gata. Jucătorii sunt ambiţionaţi. Mi-a plăcut golul lui Chipciu, dar dacă nu marca... Dar parcă nu mai e Chipciu ăla de la început. Dar a marcat şi a scăpat de critici.

Nu mai avem nevoie să mai facem achiziţii 2-3 ani, poate aşa câte unul doar. Văd o echipă puternică a Stelei, mă bucur că avem rezerve de valoare".


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua se autofinanteaza. Acum, proba UEFA

Sustinem de ani de zile, pe site-ul acesta, ca Steaua se autofinanteaza si ca asa-zisele "investitii" ale fariseului care se autointituleaza patron sunt doar camatarii ordinare. Am prezentat calcule,