home
13-07-12

Steaua se autofinanteaza. Acum, proba UEFA

Sustinem de ani de zile, pe site-ul acesta, ca Steaua se autofinanteaza si ca asa-zisele "investitii" ale fariseului care se autointituleaza patron sunt doar camatarii ordinare. Am prezentat calcule, unele generale, altele extrem de detaliate, am facut estimari, am discutat si am combatut, De aceasta data, chiar UEFA ne vine in ajutor, ca de fiecare data.

Forul continental a anuntat recent banii pe care i-a virat in conturile formatiilor din Romania care au evoluat in sezonul trecut in intrecerile europene.

Steaua, caci ea ne intereseaza, a incasat de la UEFA peste 3 milioane de euro pentru evolutia din Europa League, dupa cum urmeaza:

Steaua - 3.136.783 euro
Bonus pentru participare - 1.000.000 euro
Bonus pentru performanţă - 420.000 euro
Market Pool - 1.516.783 euro
Calificarea în 16-imi - 200.000 euro

Acestei sume adaugati 1,4 milioane de euro, virati recent in conturile Stelei de catre LPF, bani reprezentand JUMATATE din drepturile TV pentru sezonul 2012/2013 al Ligii 1.

Am avea asadar peste 4,5 milioane de euro dintr-un foc, suma suficienta pentru un sezon al Stelei, la care se vor adauga alte 1,4 milioane de euro in iarna, restul din drepturile TV, dar si incasarile din vanzarea biletelor si abonamentelor, atat pentru partidele interne cat si pentru cele internationale.

Basca vreo vanzare de jucatori pe "filiera varu'".

Arata actele, ba!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Steaua-Litex, atmosfera - OmBun

Steaua-Litex, 3-0 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără

Steaua se autofinanteaza. Acum, proba UEFA

Sustinem de ani de zile, pe site-ul acesta, ca Steaua se autofinanteaza si ca asa-zisele "investitii" ale fariseului care se autointituleaza patron sunt doar camatarii ordinare. Am prezentat calcule,