home
18-06-12

Echipament ca la sfârşitul anilor '80

Tănase şi compania vor juca în meciurile din deplasare în tricouri bleu complet, asemănătoare celor în care a evoluat echipa în perioada 1988-1990, cu Hagi în echipă.

Steaua pregăteşte haine noi pentru următorul sezon. Va schimba echipamentul de rezervă, folosit la meciurile din deplasare, atît în Liga 1, cît şi în Europa. Se va renunţa la culoarea galbenă, folosită în perioada 2010-2012, iar firma Nike, sponsorul tehnic al Stelei, a ales, împreună cu şefii clubului, culoarea bleu.

Tricourile nu vor conţine inserţii sau alte culori, ci vor fi bleu complet, o culoare inedită şi foarte rar folosită în istoria trupei din Ghencea. Aceeaşi culoare o vor avea şi şorturile, dar şi jambierele. Practic, după Revoluţie, nu s-a întîmplat prea des ca Steaua să apeleze la alte culori în afară de roşu, galben şi albastru, doar în urmă cu 2 ani apelînd la un verde fosforescent, tot pentru jocurile considerate pe teren străin.

Tănase şi compania nu vor juca în noile tricouri de culoare bleu la jocurile din Ghencea sau de pe Arena Naţională, considerate pe teren propriu, ci doar atunci cînd echipa va evolua pe teren străin. În schimb, echipamentul de acasă, cel inaugurat în vara anului trecut, nu se va schimba, ci va suferi mici modificări, în sensul că fonturile care formează designul vor fi modificate.

La fel ca acum 24 de ani

Culoarea tricourilor pe care Steaua le va purta în meciurile din deplasare aduce cu echipamentul pe care trupa din Ghencea l-a avut în sezoanele 1988-1989 şi 1989-1990. Atunci, cînd în echipă, jucau printre alţii, Hagi, Ilie Dumitrescu, Lăcătuş, Tudorel Stoica şi Dan Petrescu, echipa avea triocuri bleu, cu anumite inserţii şi cu numele sponsorului pe piept.

10 ani au trecut de cînd Steaua a început colaborarea cu firma Nike, după ce în perioada 1976 - 2002 roş-albaştrii au fost îmbrăcaţi de Adidas



Îl îmbracă pe 28 iulie

Primul meci în care steliştii vor purta tricourile de culoare bleu va fi cel din etapa a doua a Ligii 1, programat în ultimul weekend din iulie. Pe 28 iulie, Steaua va merge la Ploieşti pentru disputa cu Astra.

Gazeta Sporturilor

Novak Martinovic, impresionat de Laurenţiu Reghecampf


"Ca de obicei, aceasta este o perioadă dificilă pentru jucători. S-a acumulat puţină oboseală, dar nu avem probleme. Avem două sau trei antrenamente pe zi. Îmi place foarte mult că se lucrează foarte serios, cu metode noi faţă de cele pe care le-am avut până acum. Se pare că vom avea rezultate foarte bune.

Deşi am schimbat destul de mulţi antrenori în cei doi ani de când sunt aici, sper ca, de data aceasta, să stăm cât mai mult timp împreună cu noul tehnician şi să facem performanţe, pe care le dorim atât noi, cât şi conducerea şi, mai ales, suporterii Stelei.

Fiecare jucător care ajunge la Steaua este binevenit, fiindcă înseamnă că are calităţi. Noi, cei mai vechi, trebuie să-i ajutăm să se adapteze în vestiar. Nu pot să vă răspund cât de bine s-au adaptat colegii noi, fiindcă suntem de puţine zile împreună. Aşa cum am spus, vom face tot posibilul să-i ajutăm să se adapteze.

Prin plecarea lui Iliev, eu m-am despărţit de colegul de cameră şi de un foarte bun prieten. Asta este viaţa, trebuie să mergem înainte. Rămânem în legătură şi sper să aibă foarte mult succes. Ştiu că a fost foarte mulţumit în acest an şi jumătate cât a stat la Steaua. Îmi pare rău şi pentru plecarea lui Geraldo, fiindcă este un om bun şi un jucător excelent. Echipa a pierdut puţin din valoare prin plecarea lor, dar trebuie să acoperim lipsa lor.

Nu ştiu ce să spun eu vizavi de un posibil transfer al lui Chiricheş şi nici ce ar fi mai bine pentru el. Nu aş şti ce să vă răspund sută la sută dacă aş fi eu subiectul unui transfer, dar să mă pronunţ despre el. El este un jucător extraordinar şi nu cred că va greşi, indiferent dacă rămâne sau pleacă. Valoarea lui rămâne".


Mediafax

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără