home
14-11-06

Vointa lui Radoi (GSP)!


Redebutul lui Rãdoi: a fãcut un miniantrenament pe timpul reprizei a doua cu FC Naþional, a marcat la prima atingere de balon, ºi-a pus gheaþã pe genunchi la final ºi a plecat ultimul de la stadion. Pauza meciului Steaua - FC Naþional. E 4-0 ºi Olãroiu îl cautã din priviri pe Rãdoi pe banca de rezerve. Îi face semn sã dea drumul la încãlzire. Îl cheamã ºi pe preparatorul fizic, Ferdinando Hippoliti. "Stai lîngã Mirel ºi ocupã-te special de el în repriza a doua. Sã fie bine încãlzit", i-a zis Oli subalternului sãu.

Pînã în minutul 82, Rãdoi a alergat continuu pe marginea gazonului, din ce în ce mai rapid, o încãlzire atipicã pentru orice rezervã. Atunci, Opriþa a obþinut un penalty. Oli s-a dus imediat lîngã Mirel. "Haide, îl baþi?", l-a întrebat antrenorul. "Da!", a rãspuns Mirel. A intrat, ºi-a luat banderola de cãpitan ºi a marcat pentru 5-0.

În vestiar, dupã meci, a fost felicitat pe rînd de colegii sãi. Toþi au fãcut apoi duº, s-au îmbrãcat ºi au plecat acasã. Numai Mirel nu. El a rãmas la stadion. A cerut gheaþã pentru genunchiul drept, care a fost pentru prima datã solicitat la maximum dupã operaþia din varã. ªi-a fãcut comprese de gheaþã în reprize de cîte 5 minute pentru ca piciorul sã nu i se umfle.

ªi-a continuat refacerea în Ghencea chiar dacã era aproape miezul nopþii. A cerut sã fie încãlzitã apa din bazinul unde fotbaliºtii Stelei îºi fac de obicei recuperarea a doua zi dupã meci. S-a dus de unul singur ºi a stat aproape 30 de minute acolo pentru a-ºi relaxa muºchii. Jucase din nou un meci dupã 5 luni ºi 5 zile de pauzã. ªi mai rãmãseserã mai puþin de 9 zile pînã la meciul cu Dinamo Kiev, obiectivul principal al stelistului pentru finalul anului.

"Uºor, uºor se va pune la punct fizic, deºi el a fãcut ºi pînã acum o pregãtire foarte bunã. Va fi mai uºor la el, pentru cã e un jucãtor valoros ºi se va adapta mai repede"
Cosmin Olãroiu


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.