home
22-05-12

''Reghe'' Kampf

S-a mai terminat un sezon dezastruos pentru cei care ştiu că adevărata Steaua Bucureşti nu s-a născut pentru locul 3.

Milioane de suporteri stelişti, masa, ''pătura'' nepăsătoare, au fost din nou păcăliţi şi atraşi nemilos în vâltoarea posibilităţii de a câştiga un titlu, cel de-al 24-lea, care era în mod clar, mai clar ca dominaţia monedei euro asupra leului, imposibil de câştigat.
O parte din presa încă acontată de către creditorul Stelei, mai tot staff-ul slugarnic, toţi au marşat pe ideea că se luptă la titlu, profitând de o sete încredibilă de performanţă a suporterilor, fie aceştia iremediabili spălaţi pe creier sau aprigi contestatari.
Cele două categorii s-au îmbinat ba pe Ghencea, ba pe Arena, pentru ca, la unison, să cotizeze direct spre buzunarele ciobanului sub pretextul încurajării băieţilor, fotbaliştilor, nişte personaje care poartă doar crucea grea de a fi nimerit aici într-un moment neprielnic performanţei.

''Reghe'' a venit peste noapte la echipă, dar oarecum anunţat încă de când fusese Ilie Stan mazilit. Oarecum anunţat după ce noul latino din Ghencea, Adi Rocha, refuza să joace împotriva Stelei, chiar după ce Becali îşi exprimase acest gând. Lui ''Reghe'' îi voi spune în continuare ''19'', pentru că, să fim realişti, antrenorii de la Steaua şi-au pierdut numele, personalitatea, dar nu şi numărul, acesta încă are o bază solidă şi caracter repetativ.

''19'' îşi anunţă, destul de optimist aş spune, plecarea la finele sezonului 2012-2013 în caz că nu va câştiga veninosul ''24'', aruncând asupra masei de suporteri o poţiune de resetare a cărei formulă o stăpânesc doar ei, cei care au pârghiile necesare: banul, mass-media.

Lupta lui ''19'' poate fi mai scurtă ca un blitz-krieg. El ştie că titlul este laitmotivul gândurilor suporterilor şi, pe fond, chiar şi al patronului, pentru că, nu-i aşa, Steaua-i cap de serie şi cum noi suntem ''cei mai buni din Univers după Barcelona şi Real Madrid'', cine ne-ar sta nouă în calea accederii în grupele Champions League şi-n faţa milioanelor de euro?
Doar că până acolo, ''19'' trebuie să intre în grupele Europa League, cea mai rapidă şi sigură sursă atrăgătoare de fonduri, optimă pentru ca echipa să se autofinanţeze, iar patronul să poată continua liniştit cu limitarea salariilor şi vânătoarea jucătorilor fără contract.

Banii voştri contează pentru individ! ''19'' venind fără să se gândească de două ori, eu - renunţând să mai vin la meci, dar făcând audienţă la TV, tu - umplând tribuna din motivele tale egoiste de a fi pe stadion, ziaristul corupt, toţi am cotizat la bunăstarea sa.

''O parte din vină o purtăm noi, ei doar au profitat de turma de oi şi şi-au făcut de cap, şi-au bătut joc de noi, P-N-G să puneţi pe maşina de gunoi!''

Blindică

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
23 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără