home
22-05-12

ÎntreBeri şi răspunShoturi

Circula pe internet 10 intrebari pe care le adreseaza o femeie unui barbat in timpul unui meci. Ele ar fi:
1. Cat dureaza meciul asta?
2. Ce se intampla daca nu marcheaza nimeni?
3. Joaca Beckham?/ De ce nu joaca Beckham?
4. De ce te enervezi asa? E DOAR un meci!
5. Daca Ronaldo joaca la Real si joaca si pentru nationala Portugaliei ce se intampla cand Real joaca cu Portugalia?
6.Astia cu cine joaca?
7.Pot sa schimb pe alt post?
8.Auzi, Cristiano Ronaldo e casatorit?
9.Tie care tricou iti place mai mult?
10.Aia care n-au mingea de ce fug?

Am stat, le-am citit, am zimbit. Le-am mai citit odata si am zimbit amar. Apoi am incercat sa raspund. ASA CA:

1. Cat dureaza meciul asta?... pai...de 6 (sase ani). De 6 ani tine meciul asta. Si nu pare ca se va termina curind.

2. Ce se intampla daca nu marcheaza nimeni? ...pai, la vara, schimbam antrenor, schimbam jucatori si continuam meciul.

3. Joaca Beckham?/ De ce nu joaca Beckham?... pai nu joaca pt. ca e tatuat, cu freza in dunga, catolic-musulman-ateu...etc. Acum ca sa iti spun sincer, nu joaca pentru ca a fost aseara cu zdreanta aia de la Spice Girls. Las' ca o sa ii dea nea Jee Jee si ei 10.000 ca sa rezolve toata echipa odata sa scapam si de ea.

4. De ce te enervezi asa? E DOAR un meci! ...Pai ma enervez, ca pina anul asta, uitasem cum e sa cistig meciul! Si acum ca l-am cistigat e nea Jee Jee in campanie si nu pot sa il vad si eu sus pe Maibac la sport.ro.

5. Daca Ronaldo joaca la Real si joaca si pentru nationala Portugaliei ce se intampla cand Real joaca cu Portugalia? ... Pai nu o sa mai joace la Portugalia. De ce? Pentru ca 1. Nu ii mai da nea jee jee jucatori lu' Satana la Nationala dupa ce a vrut sa ii ia ala banii si 2. doar nu o fi jee jee prost sa il bata iar jucatorii lui cum l-au batut aia de la Buzau si aia de la Urziceni.

6.Astia cu cine joaca?... pai... chiar nu stiu. Ca toti sunt o apa si un pamint!

7.Auzi, Cristiano Ronaldo e casatorit?... nu e mah casatorit! Si asta umbla cu alta panarama ca aia de la Spice Girls. Dar i-a facut jee jee program de recreere, pardon, descarcare. Si o sa se casatoreasca si el curind.

8.Tie care tricou iti place mai mult? ... Pai imi place mai mult ala pe care l-am cumparat de la magazinul oficial acum ceva timp. Pacat ca s-au dus culorile, iar unul nou nu am de unde sa imi iau. La vinzatorii astia ambulanti nu au din astea cu Crucea pe ele si stii... doar sunt o persoana credincioasa! Nu port eu facaturi ca astea sunt lucrarea dracului!

9.Aia care n-au mingea de ce fug?... Pai fug saracii ca ce sa faca? Daca sare mingea din ei ca din coltul mesei? Nu e prost nea jee jee ca a dat bani pe ei? Nu mai bine dadea foc la bani? Tot dracul ala era!

10.Pot sa schimb pe alt post? ... pai schimba, ca pina incepe Europeanul si Olimpiada se termina si campania electorala si "ala" o sa fie nevorbit de o luna!

_Answer_

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li

Veriga lipsa dintre TITLU si NOIMA

Ce BUCURIE ca i-am belit pe cateeei!Am împlinit, pe 18 mai, şase (6) ani consecutivi fără titlu câştigat. Pentru acele persoane care prezintă “ce-a fost înainte” (Istorica Steaua) ca o Vârstă de Aur a clubului, fără