home
16-05-12

Emoţia

În nici 24 de ore, se va da fluierul de start al celui mai aşteptat meci din România: unicul derby, ’’Steaua Bucureşti vs Dinamo Bucureşti’’.

Dacă eşti stelist de mic, nu-ţi ia prea mult timp să recunoşti că îţi doreşti foarte mult să-i vezi cu ochii în lacrimi pe clasicii noştri rivali. Acest derby este, fără îndoială, punctul de reper al fotbalului românesc la nivel de campionat naţional.

Trecând cu nepăsare peste orice argument istoric al întâlnirilor, ori peste statistica individuală a echipelor, te poţi prezenta la meci ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat!
Un gând greşit din naştere, dat fiind faptul că aceste două cluburi interne sunt sub nişte căpitani fără banderolă. Unul trage cu dinţii de orice fel de imunitate politică, în timp ce oponentul s-a evaporat peste mări şi ţări, încercând astfel să fie cât mai ferit de scandalurile cu justiţia.
Având aceste aspecte la îndemână, iată-ne forţaţi să ne îndepărtăm de sport, singurul aspect care ar fi trebuit să primeze. Admiteţi cumva că suntem în nota fotbalului intern, singura diferenţă este că nu îl susţinem!

Din adolescenţă îmi doream să prind un Steaua vs. Dinamo pe un stadion de mărimea şi importanţa Arenei Naţionale. Aveam, însă, neştiind că viitorul nu va aduce nimic bun, visul că derby-ul s-ar fi jucat pe pământul naşterii stadionului Ghencea, casa adevărată a Stelei.
Nu sunt absurd să critic Arena Naţională, nicidecum! Ar fi trebuit, însă, să fiţi conştienţi că mutarea derby-ului acolo nu s-a făcut pentru ca ’’ toţi steliştii să vină la meci’’. S-a făcut, fără doar şi poate, pentru câştiguri financiare substanţiale.
În caz că mai sunt oameni care cred că patronul Stelei investeşte în club sume mari de bani, le reamintesc cu multă căldură să dea un click rapid AICI

La un moment dat, mi-am spus că nu voi mai rata meciurile de acasă contra lui Dinamo, chiar dacă asta ar fi însemnat să-mi încalc orice gând pe care-l am împotriva aşa-zisului finanţator. Pentru că acest meci ar trebuit să treacă peste orice piedici! Dar n-a fost aşa!

Să-mi spuneţi cum a fost la meci şi să-i vedem cu lacrimi în ochi!

blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li