home
12-05-12

Steaua-Dinamo pe "Mall Arena" = salariile pe 2 luni

Partida FC Steaua Bucuresti - FC Dinamo se va disputa pe stadionul "National Arena", joi, 17 Mai, incepand cu ora 21:45.

Faptul că respectiva confruntare va avea loc pe Arena Naţională, dar şi pentru că Steaua e încă în lupta la titlu, va face ca tribunele să fie pline joia viitoare. Asta ar însemna, chiar şi cu preţuri minime la bilete, încasări în jurul a 450.000 de euro, ceea ce se traduce prin acoperirea salariilor tuturor jucătorilor pe aproximativ două luni. Din acest punct de vedere, finanţatorul stelist dă o lovitură financiară, deoarece un joc pe Ghencea, chiar şi cu Dinamo, n-ar putea aduce nici măcar jumătate din această sumă.

Motivul de îngrijorare al lui Gigi se referă la faptul că nu va mai avea posibilitatea de a păstra legătura, prin intermediul telefonului, cu persoanele de pe banca tehnică. Din cauza afluenţei mari de spectatori, pe Arena Naţională cade reţeaua şi nu se mai pot trimite nici măcar sms-uri.

Nikolici, salvat în meciul cu AEK

Un fost membru al staff-ului tehnic povesteşte ce s-a întîmplat la partida Steaua - AEK Larnaca 3-1, disputată cu peste 50.000 de spectatori pe Arena Naţională: "Telefoanele nu mai funcţionau, nici mesaje nu a putut să ne trimită pe bancă, motiv pentru care a pus pe cineva să coboare la vestiare în pauză să ne spună să-l scoatem din echipă pe Nikolici. Nu l-am ascultat, iar pe parcursul reprizei secunde era nervos că nu putea suna şi nu putea trimite mesaje ca să-i punem ordinul în aplicare. La final, deşi am cîştigat, iar Nikolici a fost omul meciului, ne-a zis: «Aţi avut mare noroc. Dacă nu am fi cîştigat, eraţi daţi afară!»".

După Revoluţie, doar în Ghencea

În calitate de organizatoare la meciurile din campionat, Steaua n-a mai jucat de foarte multă vreme pe alt stadion derby-ul cu Dinamo. De fapt, după Revoluţie nu s-a întîmplat ca roş-albaştrii să plece din Ghencea ca să primească vizita rivalilor de-o viaţă. În prima etapă a sezonului 1993-1994, Dinamo a mers pe fostul "23 August" ca să joace Derby de România, iar steliştii s-au impus atunci fără drept de apel, scor 3-0.

Fanii ameninţă

Partea dură a galeriei steliste a avut o poziţie tranşantă referitor la faptul că şefii din Ghencea vor să dispute derby-ul cu Dinamo pe Arena Naţională. "Dacă în Ghencea nu jucaţi, o să fiţi mereu suspendaţi!", au scandat suporterii la partidele cu Concordia Chiajna şi Ceahlăul Piatra-Neamţ.

10 ani de la ultimul Steaua - Dinamo pe "Naţional"

Ultima dată cînd Steaua şi Dinamo au evoluat pe fostul Stadion Naţional sau "23 August", cum se numea pînă în 1989, s-a petrecut în urmă cu fix 10 ani. Mai precis din martie 2002, atunci cînd a avut loc Supercupa României. În faţa a 50.000 de spectatori, Steaua a cîştigat cu 2-1, graţie unei "duble" a lui Eugen Trică. Pentru Dinamo a marcat Claudiu Niculescu.

Gazeta Sporturilor

Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti sunt urmatoarele:

Peluza II (1) 15
Peluza II (2) 10
Peluza II (3) 10
Peluza I (1) 15
Tribuna II (1.1) 30
Tribuna II (1.2) 25
Tribuna II (2) 25
Tribuna II (3) 20
Tribuna I (2) 25
Tribuna I (3) 20
VIP 1 60
VIP 2 40
VIP 3 30
Loja 430/loc/catering inclus


Programul caselor de bilete este urmatorul:

Sambata 11:00 - 18:00
Duminica 10:00 - 14:00
Luni 11:00 - 19:00
Marti 11:00 - 19:00
Miercuri 11:00 - 19:00

O persoana poate achizitiona maxim 4 bilete pentru acest meci.

Spectatorii sunt rugati sa:
- il injure des si constant pe Gigi Becali;
- ii trimita in origini pe maimutoii de la Jandarmerie;
- sa cante "am avut si vom avea mereu boala pe cioban".
- le umple frigiderul mafiotilor din FRF si LPF.

Daca cele de mai sus vor fi respectate, exista posibilitatea ca meciul sa fie chiar interesant.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li