home
11-05-12

Bănel Nicoliţă, în cursa pentru "cel mai bun jucător al sezonului" la Saint-Etienne

Aflat la primul sezon la St. Etienne, Bănel Nicoliţă a reuşit să devină unul dintre cei mai valoroşi jucători ai echipei. Pentru a-i răsplăti efortul, conducătorii clubului l-au nominalizat la premiul pentru cel mai bun jucător al echipei în acest sezon, alături de Aubameyang, Batlles, Ghoulam, Gradel, Lemoine, Ruffier şi Zouma.

"Sunt onorat de această nominalizare, care vine la primul meu sezon la Saint Etienne. Mă bucur că îmi este răsplătită munca. Mi-am revenit după accidentare şi vreau să joc în ultimele două meciuri din campionat.

Acum avem în deplasare cu echipa lui Nico (n.r. Daniel Niculae, Nancy, apoi acasă cu Bordeaux, ne batem la locul cinci, care duce în Europa League. La finalul campionatului, îmi doresc să fiu convocat pentru meciurile naţionalei cu Austria şi Elveţia"
, a declarat Bănel Nicoliţă pentru DolceSport.

ProSport

Până înaintea ultimei etape din Ligue 1, Bănel (27 de ani) a evoluat în 19 partide pentru echipa antrenată de Christophe Galtier (de trei ori din postura de rezervă; în nouă partide nu a fost introdus niciun minut pe teren) şi a marcat 3 goluri, unul chiar contra liderului Montpellier (6 noiembrie).

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
29 ani de la 13-05-1983

Ziua de nastere a lui Ianos Szekely

Ianos Szekely a venit la Steaua in vara anului 2008 de la Otelul Galati.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li