home
23-04-12

Reghecampf: "Nu a� putea lucra în atmosfera de la Steaua, am alt caracter"

De ziua lui, Gigi Becali este refuzat de Laurenţiu Reghecampf pe motiv de educaţie şi caracter.

“Acest lucru nu este bun nici de bun glumă, eu nu am vorbit cu Gigi Becali decât o singură dată, la telefon, după meciul cu Dinamo, dar era mâhnit, pentru că nu am reuşit să câştigăm, cu toate că am avut mai multe ocazii şi posesie mai bună. Sunt nişte lucruri cu care nu trebuie să ne jucăm, sunt lucruri pe care dansul probabil nu a vrut să le spună.

Eu, şi dacă aş merge la Steaua sau la altă echipă, nu aş putea lucra în această atmosferă, am alt caracter, altă educaţie şi, în momentul în care fac ceva, trebuie să îmi asum 100% răspunderea. Eu am spus de nenumărate ori, când o să mă duc o să o fac cu nişte lucruri foarte bine stabilite, foarte conturate, nu aşa pe fugă. Nu mă duc doar pentru a-mi pune în CV că am fost la Steaua, la Rapid, sau la oricare altă echipă.

Eu am fost jucător la Steaua acum 12-16 ani, Steaua mi-a oferit multe lucruri, trebuie să mulţumesc echipei clubului pentru că m-au adus în fotbalul mare, dar eu am jucat 10 ani în Germania şi am altă mentalitate. În momentul în care ai rezultate, te poţi duce şi la Rapid sau Dinamo“, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Sport Total FM, potrivit ProSport.

"Reghe" a jucat la Steaua în perioada 1996 - 2000 (cu o pauză de un retur la Litex Loveci, in sezonul 1998-1999), răstimp în care a îmbrăcat Tricoul Roş-Albastru în 73 de jocuri. A marcat 5 goluri pentru Steaua.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li