home
23-04-12

Solidaritate, unitate, demnitate!

Titlul acestui aticol trebuie sa ne caracterizeze pe noi,cei care credem in continuare in eliberarea Stelei. Sunt sigur ca multi s-au resemnat,au renuntat sau au cedat. Dar ii asigur pe toti cai care au militat sau militeaza pentru libertatea Stelei ca nu sunt singuri.Noi,cei care credem cu adevarat in Steaua noastra, cea de dinaintea preluarii de catre 'cancerul' actual, avem datoria de a spera, crede si lupta prin orice metode pentru a ne indeplini scopul: Steaua libera!

Fac acest apel catre toti stelistii care stiu ce inseamna spiritul acestui club! Impreuna, uniti sau fiecare in parte, putem ajuta la indeplinirea acestui scop! Niciun scop atat de nobil nu a fost vreodata usor de indeplinit! Dar trebuie sa fim constienti ca nu putem reusi daca renuntam unul cate unul! Trebuie sa continum sa ne mobilizam pentru a ajunge cel putin la nivelul anilor trecuti, cand 'cancerul' a trebuit sa plece din Ghencea,sub o ploaie de pietre si injuraturi.

Contribuind cu orice, un steag,banner, lozinci scrise in locurile publice, un strigat pe stadion, o parere pertineta si argumentata in fata unui prieten, suntem mai aproape de reusita. Exista mai multi oameni decat ne putem inchipui care isi doresc aceeasi lucru ca noi: Steaua libera!

Nu renuntati! Imprastiati acest apel catre toti cei care stiti ca sunt interesati de soarta Stelei!

Solidaritate, Unitate, Demnitate!

lacatusunicul7


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li