home
19-04-12

Încă un asasinat, pentru un simplu campionat

Eram zilele trecute pe la serviciu iar în cursul discuţiei mele cu un coleg s-a ajuns şi la arhicunoscutul ’’fotbal’’.
Tipul respectiv este rapidist de mic, se mai prezintă pe la meciuri, bineînţeles este frustrat în legătură cu Steaua, altfel nu s-ar respecta ca sub-podar. Bineînţeles, n-am pierdut ocazia să-i readuc aminte că, deşi situaţia la Steaua este o mare mizerie, ei sunt atât de mici încât nu dau doi bani pe meciul cu ei şi că dacă ar lua titlul anul acesta, cei de la Ecomax 1907 i-ar egala.

Sub-podaru’ respectiv urmăreşte campionatul, se uită şi el pe ceva statistici. Ştie că Steaua are o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri şi acest lucru, fiindcă el este mic în gândire şi frustrat, îl face să comenteze ca pe vremuri, deşi l-am informat pe om că atât timp cât Becali este pe la echipă, fâsuri precum ultimele evoluţii se vor tot întâmpla şi vor dispărea la fel de brusc precum au apărut.

Ştiţi ce mi-a răspuns ’’vişiniul’’?
’’- Păi, băi baiatule, nu vă înţeleg ce nu vă convine la Becali, omu’ bagă cei mai mulţi bani din campionat, ai văzut ce jucători aduce. Dacă era ăsta la Rapid cred că luam campionatul an de an, ar fi fost şi iubit de suporteri fiindcă-i om bun’’.

Cam acesta este şablonul suporterului de rezultat, al omului cu gândire îngustă, deşi ne-am fi aşteptat ca de la un rapidist, ştiindu-i înfocaţi în ciuda faptului că au o istorie bogată în eşecuri, să aibă un alt spirit, vorba aceea : să tindă spre un farmec al fotbalului.

Pe acelaşi şablon se va umple stadionul şi la meciul cu Vaslui. Puteţi chiar să vă gândiţi că sunt aceleaşi gânduri răsuflate sau ‚’’mă, ce dracului mai vrea şi ăsta?’’, însă realitatea este dură, mă şochează imaginile cu băieţii cărora li se lua interviu la casele de bilete şi spuneau sus şi tare că au auzit că stadionul va fi plin şi că asta ne face să fim mai aproape de titlu.

Sunt aproape resemnat, dar nu renunţ la principii pentru un simplu campionat!
În conştiinţa mea Becali nu va fi niciodată achitat!

blindica


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
8 ani de la 25-04-2004

Aparitia Hunters

La aceasta data s-a infiintat grupul Hunters. Prima aparitie pe stadion a avut loc pe 1 August, cu ocazia deschiderii sezonului 2004-2005.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li