home
24-10-06

Carlos: "Abia astept sa plec" (GSP)!


Portarul Stelei îi rãspunde în termeni duri lui Gigi Becali, dupã ce finanþatorul a spus cã nu mai are nevoie de el.

"Dau 100.000 dolari clubului care face o ofertã pentru Carlos", a fost declaraþia-ºoc a latifundiarului din Pipera, dupã ce goalkeeperul portughez în partidele cu Lyon, Real Madrid ºi CFR Cluj.

Carlos nu a rãmas dator ºi ieri a reacþionat vehement în presa portughezã: "Este o declaraþie incredibilã, dar foarte adevãratã. Este o lipsã totalã de respect sã spui astfel de lucruri despre un jucãtor de la echipa pe care o finanþezi! Becali nu avea nici un motiv sã spunã aºa ceva despre mine ºi nu vreau sã mã amãgesc. Asta e România, þara tuturor posibilitãþilor! "

"Abia aºtept sã plec"

Carlos continuã tirul acuzaþiilor în ediþia online a Maisfutebol: "Nu am pentru ce sã mai stau la Steaua. Abia aºtept sã plec din România în decembrie ºi sã merg în altã parte. Îmi voi face treaba la Staua, pînã la sfîrºitul anului. Orice jucãtor cade psihic dupã astfel de declaraþii, însã eu încã mai fac faþã, chiar dacã mã doare. Cu atît mai mult cu cît i-am ajutat decisiv sã cîºtige campionatul ºi sã intre în Liga Campionilor! Iar greºelile mele au fost omeneºti. Se pot întîmpla oricãrui portar din lume".


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.