home
14-04-12

Victorie mare in lupta pentru titlu

Exact cum am anticipat în urmă cu câteva săptămâni Steaua se bate cu șanse reale la titlu. Nu am pretenția că aș fi vreun guru, îmi argumentez această idee pe faptul că, din punctul meu de vedere, această echipă are cel mai echilibrat (spre bun) lot din România dacă ar fi să facem o comparație cu celelalte loturi din Liga 1.

Steaua a câștigat la Galați jucând bufa-bufa în prima repriză și cu o a doua repriză să zicem mediocră spre bine în care Tatu (din nou) s-a dovedit a fi extrem de util cu un gol norocos și o pasă de gol, în fond o rețetă devenită specialitate a casei. Golul lui Mihai Costea a fost unul extraordinar deoarece a fost vorba de un șut inteligent, o execuție la colțul scurt de atacant veritabil prin care portarul advers a fost efectiv păcălit pe fondul unei ieșiri naive la o eventuală centrare în față porții. În această seară roș albaștrii au avut și mult noroc, au jucat prea puțin fotbal de calitate, primul gol a venit și pe fondul întâmplării dar trebuie să admitem că victoria obținută împotriva unei echipe care s-a făcut de râs în Champions League inclusiv cu Basel, a venit și pe fondul perseverenței.

În ciuda victoriei din această seară, Steaua nu este favorită la titlu, CFR și Rapid (în această ordine) păstrând primele șanse. Cu toate acestea, roș albaștrii au marele avantaj al echipei care vine din urmă, pe lângă cel al valorii lotului, fiind practic o mică argentină a campionatelor mondiale din Mexic 86 și Italia 90. Improvizația cu Bicfalvi pe partea dreaptă se pare a fi una eficientă până în acest moment, Chiricheș, Tatu și Tănase continuă seria evoluțiilor bune, iar Pârvulescu,Tibi Bălan și Chipciu au rămas datori suporterilor și fotbalului. Fotbal puțin, victorie mare, maimuța non stop la televiziune în direct.


"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li