home
14-04-12

Otelul 1-2 Steaua Bucuresti VIDEO

In fata unui stadion plin ochi,Otelul a zburdat pe propriul teren in compania Stelei in prima repriza. Trupa lui Dorinel Munteanu a luat fraiele meciului in maini inca din primele minute si a impins in permanenta jocul spre poarta lui Tatarusanu.

Centrarile lui Salageanu l-au pus mereu in pozitii bune pe Didi, brazilianul avand cateva ocazii in primul sfert de ora. Sanse bune in careul Stelei au avut si Antal sau Pena, dar apararea ros-albastrilor a rezistat in prima jumatate de ora.

Minutul 34 a adus insa deschiderea scorului la o faza senzationala creata de Didi. Brazilianul a primit o pasa din lateral in marginea careului, unde s-a inaltat in pozitie centrala si a trimis cu mult efect cu capul mingea peste Tatarusanu si sub transversala.

Elevii lui Stoichita s-au chinuit sa dea replica, insa pana la pauza Steaua a fost amenintatoare in doar trei faze, doua dintre ele avandu-l in prim-plan pe Cristi Tanase. Decarul stelistilor a sutat insa de fiecare data pe langa poarta, dupa ce a incercat sa reia de pe stanga in diagonala, a treia ocazie apartinandu-i lui Parvulescu, al carui sut pe centru a fost retinut de Grahovac.

Stoichita a modificat atacul la pauza, trimitandu-l in teren pe Mihai Costea in locul lui Rusescu. Insa golul egalizator al Stelei a venit dintr-o faza creata de doi jucatori titulari. Cristi Tanase a primit pasa in careu pe partea stanga, de unde a incercat iar sutul in diagonala, insa mingea a fost deviata de Sergiu Costin la Tatu, iar brazilianul a reluat in plasa din apropiere.

Galatenii nu au receptionat semnalul de alarma si au continuat sa joace decisiv, iar in minutul 67 Mihai Costea a dus Steaua in avantaj. Atacantul a primit in stanga careului dupa o combinatie cu Tatu si a sutat la coltul scurt din unghi inchis, Grahovac fiind pacalit dupa ce a crezut ca Mihai Costea va centra pentru Tatu.

Dorinel Munteanu i-a trimis in teren si pe Gabi Paraschiv si Viglianti pe final, in speranta ca Otelul va reveni si va egala, dar mai periculosi au ramas tot stelistii. Cu o mare pofta de joc, Mihai costea a creat din nou emotii la capatul catorva faze disputate in viteza, insa pana la fluierul de final nu s-a mai marcat.

Onlinesport: Irina Maxim



Mihai Stoichita "Vreau sa-mi felicit jucatorii pentru ca au caracter. Am avut o prima repriza in care au fost mai timorati, dar in a doua repriza am jucat noi mai bine. Suntem in grafic. La pauza i-am certat. Tanase si Chipciu au jucat prea avansat in faza de aparare, iar in a doua repriza s-a reglat. Talentul lor si-a spus cuvantul. Rusescu a avut o prima repriza mai stearsa, de asta l-am schimbat la pauza, si l-am introdus pe Mihai Costea dupa ce m-am consultat cu colaboratorii mei"

Mihai Costea "Sper ca prin acest gol să se uite tot ce a fost rău în privinţa mea, să joc meci de meci şi să ajut echipa. În 2012 practic nu am existat, am jucat doar vreo 5 minute. Le-am dat peste nas unora care mă contestau"

Mihai Stoica "Gardoş, Costea şi Răduţ au intrat extraordinar de pe bancă şi au adus un plus. Mă bucur pentru Mihai, părea aproape de persona non-grata, dar a înţeles că trebuie să se pună în slujba echipei. La pauză eram debusolat. În repriza a doua insa am arătat cu adevărat ca o echipă, jucătorii merită nota 10 pentru determinare"


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
26 ani de la 16-04-1986

Semifinala Cupei Campionilor Europeni


Doua goluri marcate de Piturca si unul marcat de Balint in poarta echipei Anderlecht au dus Steaua in finala Cupei Campionilor.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li