home
09-04-12

Noua Generaţie de simpatizanţi ai Stelei, umilită de cârpele Fariseului

Atunci când presa vorbea despre publicul din Ghencea, de demult până pe la jumătatea anilor 2000, se spunea că este "un public cunoscător de fotbal". Acest lucru a fost întărit de mai multe ori şi de numeroşi "tricolori" şi tehnicieni vechi din fotbalul românesc. Cu excepţia numită România - Paraguay: 3-2, din iunie 1998... Templul Fotbalului Românesc era un renume câştigat nu întâmplător!

Duminică seară, la meciul Steaua - Sportul Studenţesc: 4-1, noua generaţie (sic!) a oamenilor care populează arena din Ghencea a găsit de cuviinţă să-l huiduie pe atacantul Leandro Tatu, autor a trei pase decisive.

Cine îşi mai aminteşte de perioada în care, în Ghencea, pasatorii erau iubiţi aproape la fel de mult ca golgheterii?

De parcă nu era de ajuns că Templul Fotbalului Românesc era pângărit de indivizi care au nenorocit moştenirea lui Ion Alecsandrescu & comp., am ajuns să vedem cum Mihai Stoica şi Mihai Stoichiţă, două personaje şocant de infame, le dau lecţii de... atitudine celor din tribune.

Dureros este că situaţia îl ajută pe Stoica să spele imaginea unui atacant slab, cu transferul căruia încă se laudă! Şi mai dureros este că un abject precum Stoichiţă dă lecţii de... civilizaţie, pe o arenă unde, odinioară, al 12-lea jucător era titular mai ales pentru că "ştia fotbal".

De menţionat şi faptul că NU TOT STADIONUL l-a huiduit pe Tatu. Ba unii chiar l-au chemat la salut... Însă O BUNĂ PARTE de pe Ghencea a demonstrat încă o dată, din păcate, că genunchiul broaştei este ăsta ^ iar nivelul lor este ăsta _.

Urechelile cu pricina:

Mihai Stoica: "Sunt supărat pe suporteri, care au reuşit performanţa de a huidui un fotbalist, pe Tatu, care a pasat decisiv la trei din patru goluri. Probabil trebuie să paseze la patru din patru. La hochei, se pune ca marcator şi pasatorul. Ador fotbaliştii care ştiu să paseze, nu ştiu câţi jucători din Liga I reuşesc să îşi lase coechipierii singuri cu poarta goală. Să ne mai uităm şi la fotbal, să-l înţelegem".

Mihai Stoichiţă "Trecutul meu la Steaua se pierde în negura vremii. Acum este o altă generaţie care vine la stadion. (...) Tatu nu trebuie să facă nimic pentru a nu mai fi huiduit, trebuie să-şi vadă de treabă. Dar răspunsul l-a dat el pe teren, cu trei pase extraordinare din care şi eu o băgam în poartă de acolo. Prin ceea ce face este un exemplu de urmat. Dacă conteşti un jucător care dă 3 pase de gol, am mari dubii faţă de nivelul de cunoştinţe al unora care vin pe Ghencea".

Să le reamintim celor care au uitat că, înainte ca protestele violente să devină principalul obiectiv al unei părţi a stadionului, jucătorii NU AU FOST NICIODATA HUIDUIŢI. Ba erau chiar aplaudaţi, atunci când reuşeau execuţii ori... pase de excepţie.

LeanDrogaTatu


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

BIJUTERIA STEAUA, pe înţelesul tuturor

Mai cantam mult surzilor?Ne bucurăm de faptul că unul dintre cititorii fideli ai site-ului nostru, rebranduitul domn Bijoux, a exprimat o poziţie articulată, argumentată şi foarte civilizată referitoare la aspectele ri