home
03-04-12

F.C. Utopia

Tocmai m-am întors de la Târgu-Jiu. Am stat acolo o zi în plus pentru a discuta cu fanii locali despre istoria celebră şi, totodată, viitorul luminos al Stelei.

Suntem respectaţi peste tot în ţară. Ne invidiază pentru patronul nostru care investeşte cel mai mult din Liga 1 , pentru faptul că atragem cei mai mulţi sponsori deşi eram deja cel mai bogat club, pentru că avem cea mai puternică galerie, e drept, împărţită în ambele peluze fiindcă nu mai era de ajuns una, deşi patronul s-a ţinut de cuvânt şi a mărit capacitatea dragului nostru Ghencea, pentru că suntem Steaua. Chiar dacă aveam cel mai modern stadion din ţară, casa noastră, mi-a aduc aminte că patronului i s-a făcut ruşine că nu-l poate mări într-atât de mult pentru toate cele 5-6 milioane de suporteri.

Astfel, echipa s-a sacrificat pentru aceştia acceptând să joace unele meciuri şi prin provincie, deşi eram ’’gazde’’. Nu mai spun că de 7 ani luăm titlul în continuu. Au venit 18 antrenori în ultimii 10 ani. Fiecare din aceştia câştiga la pas meciurile pe care le avea datorită jucătorilor cumpăraţi pe bani grei din străinătate şi, bineînţeles, cu ajutorul multor tineri crescuţi între timp de către club.

Mulţi antrenori chiar au renunţat la post în plin sezon , deoarece să antrenezi Steaua nu mai era o provocare pentru ei. Totuşi , la chemarea patronului , unii au revenit şi de două–trei ori pentru a continua seria succeselor, chiar dacă afirmau clar că revin doar din dragoste pentru culori.

Avem cei mai buni oameni din ţară în Conducere. Lăsând la o parte calitatea inestimabilă a patronului, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală, Marius Ianuli şi Ionuţ Luţu sunt celelalte 4 segmente esenţiale pentru a avea succes în fotbal. Serios acum , cum să fii nemulţumit de o astfel de situaţie ?

Mă uit acum pe calendar, văd că suntem în data de 3 aprilie 2012. M-am liniştit , e imposibil să fie doar o păcăleală tot ce-am scris mai sus ! Sau mă înşel ? Este Steaua actuală o păcăleală în orice zi, la orice oră?

Blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă