home
27-03-12

Cum e Stan Ilie, galeria e cu tine?

Din noianul de lucruri tragico-triste care se intampla la Steaua azi, nu pe ultimul loc se afla stupizenia cu care cei mai multi suporteri continua sa umple peluza Nord si sa se manifeste in spiritul imprimat ei de Mustata si alti lideri ca el.

Asa se face ca tristii locuitori ai peluzei Nord duc la perfectiunea arta eschivei: cand problema e spinoasa, ei o ocolesc si vorbesc despre ce vor ei (cam ca-n politica). Cand ciobanul e problema, ei injura jandarmeria sau ii fac pe jucatori mercenari. Cand venirea lui Dinu Vama e problema, ei striga de Dragomir. Desigur, insa, cum ar putea fi venirea lui Dinu Vama o problema, daca insusi liderul Nord l-a introdus ca pe un tampon in corpul sangerand al Stelei? Iar daca venirea lui Vama nu era catusi de putin o problema, cum ne putem imagina ca ar fi o problema intoarcerea stelistului adevarat Meme „Carton” Stoica?

Dar acum, Nordul va trebui sa faca o pirueta chiar mai complicata decat de obicei: tocmai si-a dat singur cu tesla-n vintre, sustinandu-l printr-un mesaj pe numitul Stan Ilie. Chiar ieri! Intre timp, numitul Stan Ilie a fost dat afara iar in locul lui a fost numit Stoichita Mihai (mesajul urmator va fi „Stoichita Mihai – sprijin de la galerie n-ai!” …sau ai?!?).

Acum Stan Ilie va vedea pe pielea lui daca galeria chiar e cu el sau daca, de fapt, galeria vrea doar binele Stelei si – intr-un moment greu pentru echipa, nu-i asa? – va fi alaturi si de Stoichita Mihai, dar si de Stoica Carton Mihai, pentru singurul lucru care conteaza cu adevarat: titlul 24.

Ovidiu

*mesajul initial afisat de peluza Nord, "Stan Ilie, galeria este cu tine!", a fost modificat de Gazeta Sporturilor si postat pe pagina oficiala de facebook.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
53 ani de la 01-04-1959

Ziua de nastere a lui Duckadam

A fost portarul care a aparat patru lovituri de la 11 metri in finala CCE '86. Palmaresul lui la Steaua include: 2 titluri si o cupa a Romaniei. In '86, a fost votat fotbalistul anului. A marcat si un gol, din penalty, in 1986 (Cupa Romaniei).
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă