home
23-03-12

În dulcele stil clasic

Au fost de ajuns 3 victorii si un gol frumos ca majoritatea "stelistilor" sa jubileze. 24! Asta era pe buzele tuturor.

Conteaza ca "premierea" e imorala inainte de ultimele etape?

Si ca-n dulcele stil clasic...Steaua ia bataie de la o echipa aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii. Intr-o etapa in care contracandidatele ei la locurile 4-6 se incurca... ca-n dulcele stil clasic. Nu?

Conteaza ca, in ziua in care Emerich Jenei implinea 75 de ani, majoritatea "stelistilor" ii ureaza La Multi Ani lui Mirel Radoi fara a transmite o vorba buna celui care, la urma urmei, a stat pe banca Stelei in 1986 si nu numai?

Si ca-n dulcele stil clasic...Steaua tipa ca a fost furata ca-n codru de un arbitru pe care "primul suporter care nu stie marcatorii de la Sevilla" il denumea cel mai bun din Romania, arbitru care la scorul de 1-0 refuza un penalty clar gazdelor. Iar jucatorii Stelei declara ca adversarii au dezumflat mingiile...ca-n dulcele stil clasic. Nu?

Dar ce mai conteaza toate astea? Luni vine Gaz Metan Medias in Templu. Aia joaca fotbal, nu baga autobaza. 3-0 si totul s-a rezolvat!

Sus!

_Answer_

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă