home
14-03-12

Conferinţă de presă – ASOCIAŢIA SUPORTERILOR ROMÂNI 13.03.2012

Astăzi, în True Club din Bucureşti cu începere de la ora 17.00, Asociaţia Suporterilor Români a ţinut o conferinţă de presă în faţa reprezentanţilor mass-media prezentând motivele care au stat la baza refuzului invitaţiei la dialog venite din partea Federaţiei Române de Fotbal. La conferinţa de presă au fost prezenţi reprezentanţi ai galeriilor Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, “Honor et Patria”, singurul grup ultras ce susţine exclusiv echipa naţională, şi Steaua Bucureşti.


Florin Andrei – PCH Dinamo

Florin Andrei, membru al Peluzei Cătălin Hâldan – Dinamo Buc, a prezentat câteva dintre motivele refuzului invitatiei lui Mircea Sandu:

- invitatia s-a făcut misterios, prin contactarea unor anumiti suporteri şi prin promisiunea a tot felul de beneficii;

- nu s-a luat nicio decizie de sanctionare a cuiva, dupa meciul România – Uruguay, ori o luare de pozitie impotriva BGS+Jandarmerie, vina fiind aruncată tot pe suporteri; - abuzurile au continuat şi la alte meciuri de campionat, fiind interzise mesaje de genul: “FRF=RMGC=ACEEASI MIZERIE” (U Cluj-Steaua) şi “Mitică la brutarie” (Dinamo-Gaz Metan);

- după toate exemplele avute în trecut, initiativa FRF nu mai prezinta credibilitate, în loc de găsirea vinovatiilor şi de a se creea strategii pe termen lung, nu se vrea decât o altă initiativă de manipulare a opiniei publice şi ai celorlalti suporteri ai fotbalului romanesc.



Răzvan Popescu – suporter al Universitătii Craiova

Răzvan Popescu, suporter al Universităţii Craiova, a anunţat ca pe 24 martie suporterii Stiinţei vor organiza un protest in P-ţa Victoriei împotriva FRF şi LPF, acesta manifestându-şi dorinta ca incidentele să lipsească: “Pe 24 martie, la ora 16.00, în Piaţa Victoriei, vom protesta împotriva conducerilor LPF şi FRF la care sperăm să nu fie probleme din partea forţelor de ordine. Deasemenea, pe 7 aprilie, suporterii vor organiza şi la Craiova un protest împotriva patronului echipei, Adrian Mititelu”.


David Cristian – Honor et Patria

“In timpul meciului din deplasarea de la Tirana grupul nostru a fost ameninţat cu evacuarea de pe stadion de catre reprezentanţii FRF însotiţi de forţele de ordine albaneze pentru afişarea unui mesaj pe care erau scrise doar 3 litere: “D.N.A.”. Cred că mai multe discuţii despre un fan club imaginar al naţionalei nu se justifică. Deasemenea, la meciul România-Uruguay, am fost evacuat din stadion deoarece am ridicat un mesaj pe care scria simplu: Represiunea naşte violenţa. Explicaţia jandarmilor a fost: aici nu facem politică!”, a declarat David Cristian, membru al grupului “Honor et Patria”.


Constantin Vasile – AISS Steaua Bucureşti

“Noi nu vrem lucruri exagerate, noi nu vrem decât normalitate. Ne dorim să putem din nou să ne bucuram de fotbal. Această bucurie ne-a fost luată de patronii de cluburi şi de conducerea fotbalului românesc.” Constantin Vasile, membru al AISS – Steaua Bucureşti


Dan Roth, suporter Petrolul Ploieşti

”In România, Jandarmeria, în loc sa combată, încearcă să prevină prin tăierea oricărei zvâcniri de acţiune, de mesaj. Ei doresc să nu mai fie nimic pentru a nu mai avea ce munci, în loc să-şi vadă de meseria lor, să controleze ceea ce e de controlat şi să lase ceea ce e de lăsat”, Dan Roth, suporter al echipei Petrolul Ploieşti.

Membrii Asociaţiei Suporterilor Români au anunţat că vor participa sâmbătă (24.03.2012) orele 16.00 la protestul suporterilor Universităţii Craiova pentru a-i susţine pe acestia în lupta pentru revenirea echipei lor în fotbalul românesc.





revistaultra

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă