home
13-03-12

Ultimul meci în libertate

Umblă vorba că de la finalul acestei săptămâni, echipa de fotbal Steaua Bucureşti se întoarce în Ghencea.
Nu ştiu cum, dar nu mă miră faptul că părţile au ajuns la un acord ca Steaua să joace meciul cu Astra Ploieşti acolo. Pentru cine, pentru ce au cedat ’’generalii’’? Iubesc Steaua, le este dor de publicul stelist, au un procent mare dintr-un eventual număr de bilete vândute din întoarcerea Stelei pe Ghencea? Le-a promis Gigi Becali, oare, că-şi va achita datoriile faţă de proprietarii bazei? Le-a promis acum, în disperare de cauză, acum când este izgonit şi din ultimul loc disponibil în Bucureşti pentru a juca?

Stimaţi colegi, să reţinem că Gigi Becali se întoarce în Ghencea nu pentru că vrea, nu pentru că-i place, lui îi este ruşine cu locul unde noi ne strângeam să admirăm istoria şi performanţa. Gigi Becali se bazează pe o prezenţă mare la meciul cu Astra şi nu numai. Această proiecţie a capitalismului şi kitsch-ului urmăreşte doar profitul, bunăstarea personală şi a acoliţilor săi. Acum, în momentele pozitive ale echipei, se va folosi de acest aspect pentru a-şi atrage simpatizanţi, pentru a mai masca din răul pe care-l produce, fiindcă mulţi suntem acum de-a dreptul însetaţi de a vedea din interiorul stadionului chiar şi plopii din spatele tribunelor.

Să vă gândiţi de două ori înainte să mergeţi la meci, gândiţi-vă când aţi văzut în ultima perioadă cu adevărat în libertate, un meci al Stelei ? Nu ştiu dacă suntem nevinovaţi, cert este că suntem acum prizonierii dorinţei de a vedea Steaua Bucureşti scăpată de sub domnia lui Gigi Becali.

Acum , poate mai aproape ca niciodată, meciul cu Astra Ploieşti poate fi ultimul meci în libertate pentru aşa-zisul patron.
Vrem Steaua liberă !

blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă