home
08-03-12

ASR: Dialog, pentru un fotbal civilizat! / Mircea Sandu se intalneste cu suporterii

In urma ultimelor declaratii ale reprezentantilor Federatiei Romane de Fotbal, precum si a modalitatii prin care acestia inteleg sa poarte un „dialog”, contactand in mod secretos anumite grupuri de suporteri, Asociatia Suporterilor Romani doreste sa faca urmatoarele precizari:

Dialogul deschis, sincer si constructiv cu suporterii romani, simpatizanti ai echipelor Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti(T2), Poli Timisoara, UTA Arad, Universitatea Craiova, Petrolul Ploiesti, Otelul Galati, Delta Tulcea, Vointa Sibiu, FC Brasov, FC Vaslui, Jiul Petrosani, Gaz Metan Medias, Corvinul Hunedoara, FC Bihor Oradea, precum si grupul Honor et Patria – sustinatori ai echipei nationale, reuniti in cadrul Asociatiei Suporterilor Romani, poate avea loc numai in urmatoarele conditii:

1. Initierea, din partea FRF, a unei actiuni de indreptare a greselilor facute impotriva echipei Politehnica Timisoara ,iar vinovatii sa raspunda si sa plateasca pentru greselile lor;
2. Initierea, din partea FRF, a unei actiuni de indreptare a greselilor facute impotriva echipei Universitatea Craiova, iar vinovatii sa raspunda si sa plateasca pentru greselile lor;
3. Demararea unei actiuni de amendare a legii 4/2008, respectiv 10/2012, legi care incalca in mod flagrant Constitutia Romaniei, cu dezbaterea publica asupra legii, iar Asociatia Suporterilor Romani sa fie parte a acestei actiuni;
4. Schimbarea din temelii a conducerilor FRF si LPF;
5. Sesizarea DNA privind posibilele acte de coruptie ale conducatorilor de club sau anumitor arbitri;
6. Declararea membrilor familiei Becali persona non grata in fotbalul romanesc – acestia fiind principalii artizani ai starii actuale in care se afunda fotbalul romanesc,;
7. Redirectionarea atentiei reprezentantilor forurilor fotbalistice din Romania catre suporteri, nu catre interesele personale, suporteri fara de care spectacolul fotbalistic nu ar exista!


Consideram aceste aspecte ca fiind absolut necesare pentru a avea parte din nou de un fotbal profesionist, departe de interesele anumitor persoane, un spectacol pentru suporterii din intreaga tara. Daca aceste cerinte vor fi respectate, asiguram opinia publica de aportul si sustinerea noastra la renasterea fotbalului romanesc.

Asociatia Suporterilor Romani
8 martie 2012

___________________________

Federaţia Română de Fotbal a anunţat vineri, 9 martie, că preşedintele Mircea Sandu se va întâlni cu reprezentanţii suporterilor în data de 14 martie, la ora 10:00. După această întrevedere, va urma o conferinţă de presă comună.

Comunicatul FRF:

"Casa Fotbalului va găzdui în ziua de 14 martie a.c., de la ora 10.00, o întrevedere a Președintelui FRF, domnul Mircea Sandu, cu liderii galeriilor/Ligii Suporterilor mai multor cluburi din Ligile I și a 2-a, cărora li s-au și trimis invitații în acest sens.

Acțiunea este menită să dinamizeze, prin idei și inițiative, activitatea Fan Clubului echipei naționale, dar și să supună dezbaterii problematica unei atmosfere civilizate și normale pe stadioane, atât la meciurile echipei noastre naționale în proxima campanie de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014, cât și la jocurile din campionatul intern. Dorim, totodată, să dezbatem cu reprezentanții suporterilor chestiuni de legislație internă și să deslușim modul în care va trebui acționat în vederea asigurării normalității pe stadioanele românești.

Acestea sunt tematicile care vor fi abordate, după care va avea loc o conferință de presă".

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
23 ani de la 13-03-1989

Ziua de nastere a lui Razvan Ochirosii

Razvan Ochirosii a ajuns la Steaua la varsta de 17 ani de la Otelul Galati. In vara anului 2007 a fost imprumutat echipei Gloria Buzau. Dupa o accidentare de lunga durata tanarul jucator revine la Steaua.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Omagiu "Profesorului"

Esti urias, Profesore!Astazi comemoram 2 ani de la trecerea în nefiinţă a unui Monstru Sacru al clubului Steaua, prezentand un foarte frumos articol scris de Paul Suditu, publicat in urma cu un an într-un săptă