home
22-02-12

LIVE VIDEO Twente - STEAUA

ECHIPELE DE START:

Twente Enschede: Mihailov - Cornelisse, Douglas, Wisgerhof, Rosales - Brama, Fer, Jannsen - Chadli, De Jong, O. John. Antrenor: Steve McClaren.
Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Martinovici, Chiricheş, Geraldo, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu, Brandan, Tănase - Tatu, Rusescu. Antrenor: Ilie Stan.




________________________
Steaua Bucuresti se deplasează joi in Olanda, orasul Enschede, pentru mansa retur a Şaisprezecimilor Europa League, urmand să intalnească echipa locală FC Twente. În partida tur, la Bucuresti, scorul a fost favorabil olandezilor, acestia câştigand cu 0-1 după un gol de generic marcat de tanarul Ola John, jucator care a profitat de o eroare in lanţ a mai multor jucatori stelisti. A fost singurul moment ce a tradat faptul că se juca un meci dintr-o competitie intercluburi europeana pană in acel moment jocul fiind de slabă factura (’Ei au avut ocazii ca le-a dat Dananae cadou. Şi la gol a fost cadou de la Prepeliţă, in combinatie cu Brandan si Tatarusanu. Acest scor de 1-0 este bun pentru noi psihologic.’’ a tinut să precizeze Ciobanul pentru GSP TV, postul sau ’’de casă’’ ).

Revenind asupra meciului din seara de joi, acesta se va desfăşura de la ora 20:00 ( transmis de Pro TV) pe stadionul lui Twente ,’’ De Grolsch Veste’’, stadion cochet cu o capacitate de 30.200 de locuri. Acest stadion este detinut de catre clubul Twente. Vă reamintim că in tur Steaua Bucuresti a disputat jocul pe National Arena pentru că ’’eu nu mai vreau. Ce să caut acolo, sunt prost?! Am vrut să bag 20 de milioane de euro si să modernizez stadionul pentru că eram orgolios, veneau strainii, venea Calderon, venea Real Madrid... Mi-era rusine cu Ghencea. Degeaba le aratam eu palatul să le arat că sunt mai tare decat ei, dacă Ghencea era cum era... Cand mă duceam cu ei in Ghencea vedeau scaunele alea vestejite, albite, cojite ’’, acestea fiind vorbele actualului creditor al clubului. Doar vorbe, nici vorbă de intentii reale.

Precedentele intalniri intre cele două echipe inaintea mansei de saptamana trecută:
01-10-2009 19:00 FC Twente - Steaua Bucuresti 0 - 0 UEFA EL
17-12-2009 21:05 Steaua Bucuresti - FC Twente 1 - 1 UEFA EL

Statistici generale ale celor doua echipe in aceasta editie a Ligii Europa, potrivit sitului UEFA:
Goluri marcate: 15-9
Goluri primite: 7-12
Suturi pe poarta: 48-24
Suturi la poarta: 46-39
Cornere: 28-25
Off-siduri: 11-17
Faulturi comise: 95-109
Cartonase galbene: 10-18
Cartonase rosii: 0-4

Echipe probabile:

FC Twente: 4-3-3
N. Mihaylov - Wisgerhof, Cornelisse, Rosales, Douglas - W. Brama, L. Fer, W. Janssen -N. Chadli, L. de Jong , O. John.
Antrenor: Steve McLaren


FC Steaua Bucuresti:

Pentru echipa oaspete de joi seara situatia este neclara. Nu putem alinia la acest moment o echipă probabilă fiindcă insăşi probabilitatea este umbrită de incertitudine in aceste zile în sanul echipei ce activa in Ghencea pană de curand.

După toate probabilităţile, echipa va fi alcatuită după bunul plac sau ’’feeling-ul’’ din acea zi al ’’celui dintai din club’’, mereu acolo ’’cand lucrurile nu merg bine’’. Ati ghicit, este vorba de patron!

Antrenor: Ilie Stan, cel putin pană la ora meciului, după aceea nu avem nicio certitudine, lucru confirmat chiar de catre patron: ’’Arunci cu băţul in baltă ca fraierul. Pai pot să-l mai am eu la inimă vreodata? Ăsta, tam-nesam, nebatut, plange! E condamnat să câştige meciurile la rand, toate. Primul meci pe care nu-l câştiga, la revedere’’, după cum a punctat Ciobanul la postul DigiSport.

Totusi, pentru a vă face o scurtă idee asupra tacticii de meci :

’’În retur o să joace Brandan cu Bourceanu la mijlocul terenului si o să fie altceva. Bourceanu e distrugator si initiază foarte multe atacuri, nu pierde mingea... Lui Nikolic o să-i multumesc toată viata pentru că ne-a calificat, dar la nivel inalt ai nevoie de atacanti care să dea goluri. Cu Twente va fi un alt atac pentru că Nikolic n-a contat. Tatu este fotbalist, dacă avea langa el un atacant marcam două-trei goluri. Tanase nu va juca in centru pentru că nu e locul lui acolo. Prepeliţă nu e nici el mijlocaş central, va juca in dreapta de acum inainte. O greseală inseamnă un an de joc, iar la mijloc trebuie jucatori care să nu greseasca Să stea in banda dreaptă si să alerge pană-i vine rau" ,a adaugat Becali, aici fiind citat de catre site-ul Onlinesport.ro.

Evident, indicatiile-previziuni ale patronului nu ar trebui să multumească pe nimeni, din contra, sunt un rau pentru tot ceea ce inseamnă profesionalism in acest sport.

Declaratii ale celor doi antrenori inainte de meci :

Steve McLaren, Twente: ’’Cel mai important lucru la noi va fi atitudinea, mentalitatea, nu vom juca la 0-0, trebuie să inscriem noi primii. Maine seară ne vom termina treaba incepută la Bucuresti! Gazonul arată foarte bine’’ (via ProSport)

Ilie Stan, Steaua Bucuresti: ’’Nu mă simt in pericol deloc, nu am de ce să-mi fac probleme in ceea ce priveste postul meu de antrenor principal. Nu plec de la Steaua, nu mă demite nimeni, fiti siguri de asta. Am vazut si jocul lor cu Vitesse din campionat cîştigat de ei cu 4-1. Au o echipă foarte bine organizata cu trei mijlocasi foarte mobili si cu niste atacanti cu o poftă de gol iesită din comun, drept dovadă că au inscris patru goluri si asta contează foarte mult." ( via Adevarul.ro )

fcsteaua.ro


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 23-02-1960

Ziua de nastere a lui Adrian Bumbescu

Adrian Bumbescu este unul din componentii echipei de aur a Stelei, castigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1986 si a Supercupei Europei din 1987, ambele cu Steaua Bucuresti.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

Asociatia Suporterilor Romani la Romania-Uruguay

Suporteri, nu infractori! Nationalele de fotbal din Romania si Uruguay se intalnesc miercuri 29 februarie 2012 intr-un meci amical disputat pe National Arena din Bucuresti cu incepere de la ora 20.30. Cu aceasta ocazie ASO