home
17-02-12

Paradoxuri

Cum poti sa te bati in piept ca esti roman, sa mergi la mitinguri (nu meetinguri, desi poate pentru ei termenul este mai potrivit) pentru Basarabia, dar sa spui ca in seara asta nu poti sa tii cu Steaua, chiar daca joaca impotriva unei echipe straine?

Cum poti sa stai in carciuma cand casa iti e acoperita de zapada, sau cum poti sa stai in fata blocului sa spargi seminte si sa astepti, nepasator, ajutorul divin marca Gigi Becali?

Cum poti sa spui despre unii ca sunt huligani, derbedei, drogati si animale si sa stai in casa, in timp ce ei tremura de frig prin munti, deszapezesc case si salveaza vieti omenesti?

Cum poti sa protestezi doar de la 18 la 22 seara, doar cand e timpul "ok", doar cand n-ai sala/dentist, si doar cu prietenii? Cum naiba poti sa te duci linistit acasa dupa aia, stiind ca nu s-a rezolvat nimic, ca nimic nu s-a schimbat si nici nu se va schimba in stilul asta, vreodata?

Cum poti sa refuzi sa joci sub culorile echipei tale nationale VREODATA? Cum???

Cum poti sa spui ca nici tu nu esti de acord cu Becali, si sa te duci la meciuri si practic sa ii bagi bani in buzunar celui pe care, de fapt, nu il mai vrei conducator la Steaua? Cam complicat si pentru tine, nu-i asa?

Cum poti sa spui ca "tii cu Steaua pan' la moarte" si, la prima ninsoare, sa iti pui imediat biletul la meci pe primul site de licitatii care iti vine in minte?

Cum poti sa te numesti suporter al Stelei si sa vinzi bilete la suprapret, in fata stadionului, in ziua meciului? (nu fac trimitere catre nimeni, de la nicio peluza... ma refer doar la baietii cu tricouri cu Steaua care azi vindeau bilete la pret dublu, in fata la Lia Manoliu - banuiesc ca, de vreme ce purtau acele tricouri, ii putem numi "suporteri ai Stelei", nu-i asa?).

Cum poti, ca patron al unei echipe de fotbal, sa te certi pe bani cu jucatorii (probabil) titulari, in ziua unui meci vital pentru echipa ta? Cat de cretin sa fii, sa faci asta?

In seara asta, tin cu Steaua macar din nostalgie si pentru faptul ca, pentru a cata oara?, e singura echipa ramasa in competitiile europene. Si mai tin cu Steaua pentru ca sunt roman. Si atunci cand o echipa romaneasca joaca - fie ea Dinamo, Rapid, CFR, sau oricare alta - pur si simplu nu pot sa imi doresc sa piarda. Nu pot. Dar poate ma invata Pancu si Cristi Borcea...

chris1978

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

STEAUA - Dinamo: 1-0, din 5 mai 1991

Se vede altfel!FCSteaua.ro vă atenţionează că imaginile şi facsimilul de mai jos ar putea avea efecte nedorite, precum: nostalgie, dureri de inima, dureri de cap şi, pentru cei mai sensibili la alăturarea cuv