home
15-02-12

50.000 de asasini

Am deschis documentul Word având cuvintele din titlu în minte încă de ieri. N-am mai scris de mult despre Steaua. Multe situaţii pozitive despre ceea ce înseamnă Steaua de astăzi nici n-ar prea fi de scris.Dacă nu mă înşel,ultima dată când am pus cerneală în rezerva tastaturii era pe vremea când Gheorghe Hagi,Regele,era antrenor în Ghencea,casa de drept a Clubului de fotbal. Bicfalvi marca spectaculos şi îl vedeam ca fiind parte a unui viitor pozitiv al Stelei. Scriam atunci cu acel entuziasm care-ţi umezeşte uşor ochii,îţi face mâinile să tremure şi te obligă la un murmur de superlative.

Acum nu mai este cazul,chiar dacă echipa împrumutată de către Gigi Becali a ţinut steagul sus pentru România,oarecum, calificându-se cu mari emoţii în ceea ce numim ’’primăvara europeană’’. 50.000 de asasini din orice colţ al ţării au ales să-şi comande bilet pentru Steaua v Twente. 50.000 de asasini pregătiţi să ridice nivelul decibelilor în caz că au pentru ce să se bucure. 50.000 de asasini plătitori a bani buni,în condiţiile în care chiar falsul lider spunea că pe dânsul nu-l interesează decât cele 4-5 milioane de euro care vin către acesta cu o siguranţă mai clară ca ordinea anotimpurilor.

Dacă o voce interioară îţi spune că trebuie să schimbi ceva în bine,50.000 de asasini nu-ţi pot schimba părerea,nu te pot păcăli cum că este un lucru benefic ceea ce fac ei.50.000 de asasini şterg foarte uşor cu buretele faptul că,într-un mediu prielnic performanţei constante,Bicfalvi s-ar fi putut dezvolta armonios ca fotbalist.

Unde vor fi aceştia când politica purtată de cel pe care ei aleg să-l ignore îi va trimite acasă,din nou,cu capul jos şi cu gândul întunecat că ’’altfel eram odată’’? Din certitudinea oferită de trecutul recent al echipei,cum cum îi vom numi când bunul simţ,cultura sportivă şi profesionalismul vor fi din nou călcate în picioare la Steaua? 50.000 de sinucigaşi.


blindica

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
25 ani de la 18-02-1987

Ziua de nastere a lui Cristian Tanase

Cristian Tanase a venit in vara lui 2009 de la FC Arges
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di