home
14-09-06

Va multumesc pentru intelegere (GSP)!


Nu, n-am riscat nimic! Acum 7 luni, dupã Steaua - Heerenveen 0-1, într-un moment în care Olãroiu era în cel mai fericit caz un antrenor de locurile 3-4, în "cel mai normal" un antrenor defensiv ºi în "cel mai trist" un neica nimeni în ale antrenoratului, am scris, negru pe alb, ceea ce credeam eu despre tehnician. Cã studiazã, cã taie adversarul în bucãþi, cã nu lasã nimic la voia întîmplãrii, cã nu e un antrenor defensiv, ci unul realist în raport cu jucãtorii pe care-i are. Cã ºtie cum se menþine un grup, cum se întreþine ºi cum se monteazã pentru partidele mari. Mi-am asumat potopul de înjurãturi pe care urmam sã-l primesc ºi acum, pentru cã mi-au murit lãudãtorii, o fac singur. Tuturor celor care au avut rãbdare pentru a afla adevãrul despre Olãroiu, un antrenor de numai 37 de ani, le mulþumesc.

PS. La fel de neinspirat ca ºi schimbãrile pe care le face la echipa naþionalã, marþi searã, la "Naºul", Victor Piþurcã mi-a transmis cã nu înþeleg nimic din jocul de fotbal ºi cã nu pricep tactica "naþionalei" decît dacã mi-o explicã el. Nu-l contrazic eu, ci statistica. Cu Piþurcã pe bancã, timp de 4 ani, Steaua a obþinut un titlu în 2001 ºi pînã în 2004 absolut nimic. Dupã ce managerul Mihai Stoica i-a grãbit plecarea, simþind care era, de fapt, frîna acelei echipe, Steaua a cîºtigat imediat douã campionate, a mers de douã ori consecutiv în primãvara europeanã, a eliminat Valencia, a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, a intrat în grupele Ligii Campionilor, a cîºtigat cu 4-1 contra lui Dinamo KIev, tocmai echipa ce l-a bãtut pe el în toamna lui 2002 cu scorul general de 5-3. Aoleu, ºi s-au ºi întors din drum. Tu, viteazule strateg, ai fi luat-o pe jos pînã la Kiev. Ptiu, piei, Satanã!


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.