home
13-09-06

"Va fi infernal" (Prosport)!


Banel Nicolita admite ca Steaua va avea un meci foarte greu, dar este optimist într-un rezultat bun pentru ros-albastrii

Banel Nicolita a sosit la conferinta de presa oficiala a partidei din Grupa E a Ligii Campionilor destul de linistit. Nu parea afectat de miza partidei. Mijlocasul crede ca echipa sa poate pleca cu puncte de la Kiev daca îsi va face jocul obisnuit.

Cât de dificil este acest meci?
Daca tinem cont ca e primul al Stelei dupa o pauza de zece ani din Liga Campionilor, atunci e limpede ca va fi foarte greu. Daca mai punem la socoteala faptul ca jucam cu Dinamo Kiev, o abonata constanta a acestei competitii, atunci am spus totul.

Dintre toti adversarii din grupa, este Dinamo Kiev cel mai accesibil?
Stiu ca formatia ucraineana este o echipa foarte buna, cu jucatori importanti. Sunt obisnuiti cu Liga Campionilor si cu siguranta mai familiari cu tot ce înseamna aceasta întrecere. Eu însa abia astept debutul în Champions League.

Ce jucatori de la Dinamo te-au impresionat cel mai mult?
Pai cam toti. Au un lot valoros, dar parca atacantii sunt punctul lor forte. Nu degeaba toata tactica lor se bazeaza în principal pe forta ofensiva.

Ai emotii înaintea acestui meci?
Este cu siguranta cel mai important meci din cariera mea de pâna acum, dar nu pot vorbi de emotii. Când vom intra pe teren vom uita de tot si ne vom concentra numai asupra partidei. Totul va depinde numai de noi sa obtinem un rezultat bun. Sunt încrezator în valoarea noastra dobândita în cupele europene. Este important sa debutam cu un rezultat bun. Stim ca pornim cu sansa a doua, dar asta poate fi un atu pentru noi.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.