home
11-09-06

Thereau si Stancu titulari? (GSP)


Olãroiu intenþioneazã sã-i utilizeze pe cei doi, preferîndu-i lui Badea ºi Saban

Roº-albaºtrii au efectuat ieri dupã-amiazã ultimul antrenament înainte de plecarea la Kiev. Cosmin Olãroiu a avut la dispoziþie aproape tot lotul, în afara accidentaþilor mai vechi Rãdoi ºi Victoraº Iacob, ceilalþi jucãtori pregãtindu-se normal.

Antrenorul steliºtilor ºi-a fãcut deja o ideea asupra formulei cu care va începe partida de miercuri, singurele dubii avîndu-le în cazul fundaºului dreapta ºi al vîrfului împins.

Oli înclinã sã-l titularizeze pe dreapta pe Stelian Stancu, cu care a început ºi meciul de la Piteºti, deºi Klemi Saban are mai multã experienþã internaþionalã.

"Am jucat cu Stancu titular pentru cã, dacã voi avea nevoie de el la Kiev, sã aibã cel puþin un joc alãturi de Nicoliþã pe partea dreaptã", s-a confesat Oli unor apropiaþi dupã meciul cu FC Argeº.

În ceea ce priveºte atacul, Olãroiu e înclinat sã-l prefere pe francezul Thereau, care a avut o evoluþie apreciatã la debutul sãu oficial la Steaua, demonstrînd cã se poate integra rapid în echipã.

Fotbalistul francez a arãtat o foarte bunã dispoziþie la efort. Surse autorizate au povestit cã în timpul meciului de la Piteºti, Thereau l-a sfãtuit pe Dicã sã se concentreze asupra paselor, pentru cã el poate face singur pressing între cei doi fundaºi ai piteºtenilor. În cazul în care francezul va fi titular, va rãmîne pe bancã Vali Badea, jucãtorul decisiv în returul cu Standard.

Neºu este apt

Dupã ce la finalul antrenamentului de duminicã a acuzat stãri de vomã ºi ameþeli, Mihãiþã Neºu s-a antrenat ieri cu echipa ºi este disponibil pentru partida de miercuri.

"Neºu nu mai are nici o problemã medicalã. El a fost la spital cu doctorul Paligora pentru a fi sigur cã nu e ceva mai grav, dar s-a dovedit cã nu este nimic", a declarat MM Stoica.


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.