home
30-08-06

Saban, titular la Kiev (GSP)!


Olãroiu a dezvãluit cã va începe din primul minut cu fundaºul dreapta israelian meciul de debut din grupa E a Champions League

În afara accidentaþilor Rãdoi ºi Iacob, Olãroiu va trebui sã mai suplineascã o absenþã importantã în primul meci din grupa E a Ligii Campionilor, cel cu Dinamo Kiev, din deplasare, de pe 13 septembrie.

Fundaºul Petre Marin, veteranul lotului, care sãptãmîna viitoare va împlini 33 de ani, este suspendat din cauza celor douã cartonaºe galbene adunate în meciurile din cele douã tururi preliminare, cu ND Gorica ºi Standard Liege, ºi nu va putea juca împotriva vicecampioanei Ucrainei.

Olãroiu a hotãrît deja cine îl va înlocui pe Marin. Este vorba Klemi Saban, jucãtor care a fost adus în Ghencea în aceastã varã de la campioana Israelului, Maccabi Haifa.

ªtiind cã nu poate conta pe Petre Marin, tehnicianul a decis sã-l titularizeze în etapa trecutã din Liga I pe Saban, ca fundaº dreapta, tocmai pentru ca acesta sã cîºtige omogenitate ºi minute jucate în echipa Stelei.

"L-am bãgat pe Saban tocmai din dorinþa de a-l vedea jucînd ºi de a se obiºnui cu echipa în perspectiva partidei cu Dinamo Kiev. Aºa voi proceda ºi la meciul din runda urmãtoare, cu FC Argeº în deplasare. El a progresat mult din punct de vedere fizic de cînd a venit la Steaua ºi sper sã fie apt sutã la sutã pe 13 septembrie", a declarat Olãroiu, dupã meciul cu Farul, cîºtigat cu 3-0, în care Saban a evoluat toate cele 90 de minute.

4 meciuri a jucat pînã acum Saban la Steaua, de fiecare datã fiind folosit ca titular

0 minute a evoluat Steaua în apãrare, în cele 10 meciuri oficiale din acest sezon, cu formula Saban, Goian, Ghionea, Neºu, pe care Olãroiu o va alinia la Kiev

250 de mii de euro a plãtit Steaua pentru a-l putea transfera pe Saban din campionatul Israelului


ECHIPA PROBABILÃ LA KIEV
Carlos - Saban, D. Goian, Ghionea, Neºu - Nicoliþã, Lovin, Paraschiv, Cristocea - N. Dicã, V. Badea


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.