home
https://fcsteaua.ro
17-12-11

Au disparut stelistii?

Un celebru videoclip de pe youtube conține o frază destul de amuzantă, prezentând un bătrânel simpatic care vorbește fără oprire (despre Moș Crăciun și prietenii săi) într-o emisiune a unui post local. Plecând de la acest exemplu, creditorul Stelei a devenit Moș Crăciun, dând naștere unei noi personalități în și așa bogata sa partitură schizofrenică.
După ce am avut pe rând apariția Războinicului Luminii, Luptătorului, Mihai Viteazul, Înțeleptul, Ursul, Principele, Clark Gable, era nevoie să apară și cea mai nouă personalitate a sa.

Îmbarcat în uralele ”suporterilor”, euforic cu pieptul în față, cel ce este de fapt un Creditor, a făcut un tur de orizont pe Gsp și Sport.ro, unde mai batjocorit un pic numele Stelei, că deh, asta cere ”publicul”. Prezent pe acolo, creditorul a urlat celebrele sale ode, cum ar fi ”tiki taka Barcelona”, ”jucăm finala”, ”vin jucătorii de milioane”, ”am calificat echipa”, s.a.m.d.
Automat, ”suporterii” au luat cu asalt site-ul, mai rău ca dinamomania și au început să scoată ochii celor ce au ceva cu ”ne-a Gigi”.

Au apărut acuzele clasice că se vrea răul echipei, că nu suntem steliști sau că pur și simplu nu vrem liniștea echipei.
Deși articolele apărute aici nu au făcut altceva decât arate clar și justificat modul în care creditorul își bate joc de club, dictează în jurul echipei, etc, acestea sunt șterse simplu de către oameni care nu sunt interesați de a vedea și în părți, nu doar în față.
Plecând de la această idee, trebuie să ne punem o serie de întrebări:

1) Suporterul Stelist de gardă veche a dispărut aproape în totalitate sau s-a schimbat, devenind ușor, ușor suporter de moment?

2) Cum se poate ignora creditorul, cum ni se cere constant, când acesta apare în mod repetat la televizor, asumându-și meritele pentru victorii și dând vina pe alții pentru înfrângeri, deși implicarea lui în echipă fiind clară, iar susținerea pentru staff-ul tehnic fiind zero, dacă aceștia refuzau să îi asculte ordinele.

3) Cum poate Steaua să fie profesionistă, când în club domnește haos-ul, când avem deja 3 fundași dreapta, chiar 4 cu Emeghara, dar niciun mijlocaș dreapta?

4) Cum poate fi șters un 0-5 la Haifa, în dauna unei calificări normale acum 2-3 ani?

I. N. Money

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di