home
16-12-11

Primul INTERVIU VIDEO cu Mihai Nesu

"Am încercat mereu am vrut să fiu un om normal", spune Mihai Neşu într-un interviu video pe care i l-a acordat în casa sa din Utrecht lui Cătălin Tolontan şi din care difuzăm astăzi fragmente în premieră pe site.

Neşu ştie că felul curajos în care a primit accidentarea a emoţionat publicul din România, a schimbat în bine imaginea fotbalistului român şi spune că "există şi în România fotbalişti care pot fi adevărate modele pentru tineri". Mihai îşi manevrează scaunul în timpul interviului, activînd consola cu mîna dreaptă, cea pe care şi-o poate mişca parţial. Cu acea mînă el se poate scărpina, dar nu poate încă mînca sau ţine obiecte.

Ziarul va scoate luni o ediţie specială cu noi fotografii şi detalii, iar gsp.ro va difuza tot luni un articol multimedia realizat la Utrecht, inclusiv cu imagini video de la o şedinţă de kinetoterapie a lui Neşu.

Vezi mai jos imagini din primul interviu video pe care Mihai Neşu l-a acordat la 7 luni de la cumplitul accident pentrecut la antrenamentul fomaţiei FC Utrecht.



Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di